Responsive Menu
Add more content here...


Nouă performanță pentru Roland Petrean! A obținut Medalia de AUR la Olimpiada Națională de Informatică

Elevul de la Colegiul Național Silvania -Roland Petrean – a reușit o nouă reușită, la etapa națională a Olimpiadei de Informatică - liceu, acesta a obținut o nouă medalie – MEDALIA DE AUR

by Mihai POP
0 comment 1.6K views
A+A-
Reset

În perioada 22 – 27 aprilie 2024 a avut loc la București etapa națională a Olimpiadei de Informatică – liceu. Județul Sălaj a fost reprezentat de elevii: Petrean Roland, Ciurbe Nicolae Liviu, Sabou Mihai Alexandru, Bejan Darius Ramon, Fazacaș Mihai Tudor și Maxim Andrei, toți elevi ai Colegiului Național “Silvania” Zalău.

Într-o demonstrație strălucitoare a talentului și a dedicării, Roland Petrean, elev al Colegiului Național “Silvania” Zalău, a obținut o nouă performanță remarcabilă: medalie de aur la etapa națională a Olimpiadei de Informatică – liceu, ce a avut loc la București.

Au obținut rezultate deosebite elevii:

𝐏𝐞𝐭𝐫𝐞𝐚𝐧 𝐑𝐨𝐥𝐚𝐧𝐝 (clasa a IX-a C, prof. Morar Florin) – 𝐦𝐞𝐝𝐚𝐥𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐀𝐔𝐑, 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐥 𝐚𝐥 𝐈𝐈-𝐥𝐞𝐚, 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐧 𝐥𝐨𝐭𝐮𝐥 𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐣𝐮𝐧𝐢𝐨𝐫𝐢.

𝐅𝐚𝐳𝐚𝐜𝐚𝐬 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐓𝐮𝐝𝐨𝐫 (clasa a XII-a D, profesori Revnic Gheorghe, Morar Florin) – 𝐌𝐞𝐝𝐚𝐥𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐁𝐑𝐎𝐍𝐙.

În perioada 18 – 20 aprilie 2024 a avut loc la Shumen în Bulgaria concursul internațional IATI (Internațional Advanced Tournament in Informatics). Aflată la a XV-a ediție, această competiție a reunit un număr de 491 de elevi din 16 țări.

𝐏𝐞𝐭𝐫𝐞𝐚𝐧 𝐑𝐨𝐥𝐚𝐧𝐝 a reprezentat România la secțiunea dedicată juniorilor și a obținut 𝐦𝐞𝐝𝐚𝐥𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐀𝐔𝐑 și cel mai mare punctaj din România.

You may also like

Leave a Comment