Responsive Menu
Add more content here...


Debut în Divizia A1 la 17 ani, pentru Tudor Balu, în tricoul lui SCM Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Transferat în vară de la CSS Blaj, Tudor Balu şi-a făcut debutul pe prima scenă a voleiului românesc, în partida cu Rapid, reuşind să contabilizeze două puncte

De la bun început, SCM Zalău şi-a îndreptat atenţia şi spre jucătorii tineri din România, cu potenţial. În vară, vicecampioana l-a ochit pe Tudor Balu, un junior de 17 ani, care s-a remarcat la CSS Blaj la turneele final de juniori. Voleibalistul a venit la SCM Zalău, echipă pentru care a şi debutat în etapa a II-a, la partida de pe teren propriu cu Rapid.

Internaţionalul de juniori a intrat pe parcursul jocului şi a avut o evoluţie încurajatoare, reuşind să contabilizeze două puncte.”Este cel mai talentat tânăr jucător român sub 18 ani şi sunt convins că va fi unul dintre cei mai buni jucători români de volei în următorii 3 – 4 ani. Îl felicit pentru debut şi îi urez succes”, a spus managerul Adrian Feher.

Cel mai tânăr jucător de la SCM Zalău care a debutat în Divizia A1 a fost Cristian Porumb, la doar 15 ani. Zălăuanul a jucat pentru prima dată la acest nivel în sezonul trecut, fiind în lotul vicecampioanei şi în actuala stagiune.

You may also like

Leave a Comment