Responsive Menu
Add more content here...


Dacian Nastai nu e liniştit. “Încă nu suntem salvaţi. Trebuie să facem puncte”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 9 views
A+A-
Reset

Cu şase etape rămase de jucat din play-out, Sportul Şimleu are 10 puncte peste Progresul Şomcuta Mare, însă antrenorul îşi îndeamnă elevii la prudenţă, deoarece salvarea de la retrogradare încă nu este şi matematic bifată

Sportul Şimleu a obţinut un punct nesperat în partida cu CFR Cluj II. Şimleuanii au fost conduşi cu 3 – 0 până în minutul 75, dar în ultimul sfert de oră, gruparea de sub Măgură a avut o revenire de marcă şi a scos un rezultat pozitiv.

“Am început jocul inexplicabil de greu şi s-a văzut din primele minute că nu va fi ceva în regulă. Nu este uşor să motivezi jucătorii pe acest final de campionat, dar ei şi-au demonstrat că nivelul lor este altul, iar aşteptările noastre sunt pe măsură. Este un punct nesperat şi foarte important”, ne-a declarat Dacian Nastai.

Sportul Şimleu a ajuns la 30 de puncte contabilizate şi se află pe locul 3 în play-out, dar tehnicianul încă nu este liniştit. Chiar dacă echipa sa are un avantaj de 10 puncte faţă de Progresul Şomcuta Mare, Dacian Nastai îşi îndeamnă elevii la prudenţă, deoarece salvarea de la retrogradare încă nu este şi matematic bifată.

“Urmează şase etape, iar noi avem patru deplasări. Acasă vom juca cu SCM Zalău şi CSM Satu Mare, cele mai bune echipe din play-out. În acest context, campionatul se joacă şi încă nu suntem salvaţi. Să nu ne relaxăm, fiindcă mai sunt 18 puncte în joc. Trebuie să facem puncte şi nu avem meciuri uşoare. Urmează o săptămână interesantă pentru noi, cu trei meciuri grele”, ne-a declarat antrenorul Şimleului.

Sportul Şimleu joacă sâmbătă, în etapa a V-a, în deplasare la CSM Satu Mare, iar Progresul Şomcuta Mare va primi vizita celor de la SCM Zalău.

You may also like

Leave a Comment