Responsive Menu
Add more content here...


Cupa României îşi decide sâmbătă câştigătoarea

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 10 views
A+A-
Reset

Pentru al doilea trofeu judeţean se vor lupta Rapid Jibou şi Someşul Someş Odorhei, într-o finală cu multe ambiţii, dat fiind faptul că cele două grupări sunt vecine, dar şi două foste rivale


Sezonul 2017 – 2018 din fotbalul sălăjean se va termina sâmbătă, când AJF Sălaj a programat finala fazei judeţene a Cupei României. Confruntarea dintre Rapid Jibou şi Someşul Someş Odorhei are loc de la ora 11.00, la stadionul din Jibou, unde se aşteaptă o asistenţă numeroasă, mai ales că cele două combatante sunt două vecine, dar şi două foste rivale.

Având în vedere că Rapid Jibou este vicecampioana Sălajului şi are şi avantajul terenului propriu, formaţia antrenată de Ciprian Roja este favorită, însă Someşul Someş Odorhei vine la Jibou să facă o mare surpriză şi să arate că nu degeaba a câştigat la pas Seria Est din Liga a V-a cu 25 de victorii şi o singură remiză!

Pe lângă promovarea în Liga a IV-a, formaţia condusă de Vlad Ortelecan a impresionat şi în Cupă, iar până să ajungă în finală a trecut de patru grupări din eşalonul superior, CS Hida, Barcău Nuşfalău, CS Crasna şi Cetatea Buciumi!

De trei adversari a trecut Rapid Jibou până să ajungă în finală, iar de fiecare dată s-a impus la limită, 2 – 1 cu Steaua Cosniciu, 2 – 1 cu Olimpic Bocşa, iar în semifinale a trecut cu 4 – 3 de Dumbrava Gâlgău.

Pentru jibouani este a treia finală la rând. În 2016 şi 2017, Rapid Jibou s-a duelat cu Unirea Mirşid şi a avut câştig de cauză anul trecut, când s-a impus cu 3 – 0 în meciul jucat la Şimleu. În schimb, Someşul Someş Odorhei este în premieră în finala Cupei.

Câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României se califică în primul tur al fazei naţionale ce va debuta pe data de 1 august.

Sâmbătă, ora 11.00, Stadionul “Rapid” din Jibou: Rapid Jibou – Someşul Someş Odorhei

You may also like

Leave a Comment