Responsive Menu
Add more content here...


Cupa Moş Crăciun se pregăteşte de a patra ediţie

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 103 views
A+A-
Reset

La nivel de seniori, campionatele organizate de AJF Sălaj au intrat în pauză până în luna martie a anului viitor. S-a tras cortina peste Liga a IV-a şi Liga a V-a, însă, calendarul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj mai cuprinde un eveniment sportiv prin care se va închide anul şi la nivel de copii şi juniori.

Vorbim despre Cupa “Moş Crăciun”, o competiţie care în acest an ajunge la ediţia a IV-a. Prima ediţia a avut loc în anul 2019, competiţia continuând cu ediţiile din 2021 şi 2022.  În 2020, turneul nu s-a desfăşurat din cauza pandemiei de coronavirus.

Ediţia din acest an a competiţiei va avea loc în data de 16 decembrie, în sala de sport de la Pericei. În zilele următoare, organizatorii vor stabili şi programul competiţional. Până la ora redactării acestui articol, în competiţie s-au înscris şapte echipe.

Este vorba despre Viitorul Zalău, SCM Zalău, Sportul Şimleu, Şcoala de Fotbal Liviu Feraru, SCO Jibou, CS Barcău Nuşfalău şi FK Kraszna. Conform tradiţiei, la finalul competiţiei, copiii vor primi pachete cu dulciuri din partea organizatorilor.

You may also like

Leave a Comment