Final de an în Liga 3. Campionatul se va relua în primăvară

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 61 views
A+A-
Reset

La începutul lunii decembrie a avut loc ultima etapă din acest an în campionatul Ligii a III-a. SCM Zalău a încheiat anul pe teren propriu, reuşind o victorie cu Sănătatea Cluj, graţie dublei reuşite de Nikolic şi golul marcat de Andrei Bobaru. A fost ultimul joc din campionat în acest an pentru SCM Zalău, iar campionatul Ligii a III-a va lua o pauză până în primăvara anului viitor. 15 etape s-au disputat din sezonul regulat, urmând ca ultimele trei etape să aibă loc în luna martie a anului viitor.

SCM Zalău a avut un parcurs de excepţie în cele 15 etape disputate, fiind lider detaşat în Seria a X-a din Liga a III-a, având cu şapte puncte mai mult faţă de următoarea clasată. Mai mult, echipa pregătită de Cristian Lupuţ se poate lăuda cu cel mai bun atac, dar şi cea mai bună apărare din această Serie.

După 15 etape disputate, Stefan Nikolic este cel mai bun marcator al echipei, cu 12 goluri marcate în campionat, urmat de Raoul Cristea cu 3 reuşite şi Sergiu Pop, Vlad Fărcăşan şi Alex Mare cu câte două goluri. De precizat este faptul că Sergiu Pop mai are şi 4 goluri marcate în Cupa României, astfel că este al doilea cel mai bun macator al echipei.

În etapele disputate până acum în campionat, SCM Zalău a obţinut 11 victorii, trei egaluri şi a suferit un singur eşec.

Campionatul Ligii a III-a se va relua în primăvara anului viitor cu ultimele trei etape din sezonul regulat.

Înainte de play-off, SCM Zalău mai are de jucat cu Minaur Baia Mare (deplasare), Olimpia Satu Mare (acasă) şi CSM Olimpia Satu Mare (deplasare)

You may also like

Leave a Comment