Responsive Menu
Add more content here...


Cum explică managerul Adrian Feher situaţia jenantă în care a ajuns echipa de volei

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Ultima înfrângere la o codaşă din Divizia A1 a pus sare pe rana celor de la SCM Zalău. Din vicecampioana României, echipa zălăuană a ajuns o formaţie de mijlocul clasamentului, care tremură şi pentru locul 5. Situaţia în care a ajuns SCM Zalău îl deranjează pe Adrian Feher, care consideră sezonul ratat. Pentru a nu mai trece prin situaţii de genul, conducerea vrea de pe acum să lucreze la formarea echipei pentru sezonul următor

Locul 2 în Divizia A1 la prima participare, o performanţă demnă de toată lauda la echipa de volei de la SCM Zalău. S-a întâmplat acest lucru în sezonul trecut, însă din toamnă încoace, echipa a înregistrat o transformare radicală. Nu în bine ci în rău, iar gruparea de sub Meseş nu a contat în meciurile cu primele patru clasate. De cucerirea unei noi medalii nu s-a mai putut vorbi după turul de campionat, iar odată cu primele etape din retur, nici de o calificare în play-off.

SCM Zalău a ajuns să piardă puncte şi cu echipe din a doua jumătate a clasamentului, iar sâmbătă a pierdut la echipa de pe locul 9. Gruparea de sub Meseş a fost învinsă cu 3 – 1 de Ştiinţa Bucureşti, iar în aceste condiţii şi îndeplinirea acelui obiectiv, clasare pe locurile 1 – 5, devine greu de atins.

Înfrângerea de la Ştiinţa Bucureşti a pus sare pe rană, iar la adresa echipei şi a conducerii au apărut şi reproşuri din partea unor fani. Cel mai supărat pentru situaţia în care a ajuns SCM Zalău este managerul Adrian Feher, care consideră acest sezon ratat.

A fost un joc pe care nu trebuia să îl pierdem, dar avem două posturi deficitare în echipă, jucători care joacă mult sub nivelul echipei.Am făcut miracole în sezonul trecut, dar acum acesta este nivelul nostru. Nu prea am cuvinte, fiindcă este un sezon ratat. Nu prea avem lucruri pozitive, decât un Rareş Bălean sau Andrei Mihalescu, care încearcă să joace sau un Tudor Balu, un tânăr de perspectivă. Din păcate, în acest sezon suntem o echipă abordabilă şi putem să pierdem oriunde. Sunt multe frustrări, dar în sport se întâmplă şi astfel de situaţii. Şi eşecul face parte din sport. Traversăm o perioadă foarte proastă pe care trebuie să ştim cum o gestionăm. Nu îs obişnuit cu astfel de evoluţii şi nu pot să găsesc explicaţii, pentru că am adus un antrenor bun, cu rezultate. Vorbim de un medaliat la Olimpiadă”, ne-a declarat Adrian Feher.

SCM Zalău este pe locul 6 în Divizia A1, iar la cum se prezintă situaţia, vicecampioana nu poate termina acest campionat mai sus de locul 5. Acest lucru contează mai puţin pentru cei din conducere, iar managerul Adrian Feher vrea să uite cât mai rapid acest sezon şi să înceapă să pregătească lotul pentru stagiunea următoare. Însă, totul se rezumă la banii şi la bugetul de care va dispune secţia de volei pentru sezonul 2022 – 2023.

“Este dezamăgitor că nu am prins play-off-ul dar ar fi şi mai mare supărarea dacă nu am reuşi să ne clasăm pe locul 5.Trebuie să vedem cu ce rămânem pentru sezonul următor, fiindcă mare lucru nu mai putem face acum. Dacă în vară nu am reuşit să păstrăm jucătorii pe care i-am dorit, sper să nu se mai întâmple şi la final de sezon. Îmi doresc să nu mai fim nevoiţi să începem de la zero, fiindcă va fi greu dacă va trebui să facem din nou 8 – 9 achiziţii. Totul este să începem să lucrăm de acum la formarea echipei pentru sezonul următor”, susţine Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment