Responsive Menu
Add more content here...


Comisarul european Corina Creţu a trecut prin clipe de coşmar în judeţul Sălaj

by Eduard FARCAS
0 comment 3K views
A+A-
Reset

Comisarul european Corina Creţu, s-a aflat ieri, alături de Rovana Plumb, ministrul delegat pentru fonduri europene, în Sălaj. Înaltul demnitar al României la Bruxelles a petrecut ziua de duminică la familia ei din comuna Năpradea, unde a prins-o furtuna. Creţu a trecut prin momente îngrozitoare, fiind nevoită să trăiască ca în Evul Mediu, fără electricitate şi apă potabilă 


Corina Creţu s-a flat ieri într-o vizită oficială în judeţul Sălaj. Ea a fost însoţită de Rovana Plumb, ministrul delgat pentru fonduri europene.

Corina Creţu îşi are orignile din satul Traniş, comuna Năpradea. Ea  petrecut toată ziua de dumincă la Traniş, unde a fost surprinsă de furtună. Comisarul european a vorbit în timpul vizitei sale de la Zalău şi despre clipele de coşmar prin care a trecut în timpul furtunii, când a fost nevoită să trăiască ca în Evul Mediu – fără electricitate şi apă potabilă.

 

“Am fost zguduită duminica de furtună în satul natal. Toată zona rurală a rămas fără apă, ceea ce este inadmisibil pentru secolul XXI. Mi se pare foarte grav ca sate întregi să fie private de apă potabila. Eram în Sălaj, într-o zonă rurală în timpul furtunii. A fost o zi grea pentru că s-a întrerupt electricitatea. Nu trebuie să depindem de hidrofoare. Trebuie găsite şi alte surse de apă”, a spus la Zalău, Corina Creţu.

You may also like

Leave a Comment