Responsive Menu
Add more content here...


Meteorologii anunţă că furtuna se întoarce în Sălaj: viteza vântului va ajunge la 60 km/h!

by Eduard FARCAS
0 comment 10.9K views
A+A-
Reset

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis pentru această seară o averztizare de vreme instabilă în întreg judeţul Sălaj, în perioade scurte de timp vor fi şi intensificări ale vântului care vor lua aspect de vijelie


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare meteorologică valabilă în judeţul Sălaj, cât şi la munte, în Maramureș, nordul Moldovei și al Transilvaniei, local în Oltenia, Muntenia și Banat.

Meteorologii avertizează că în această seară şi la noapte vor fi perioade în care vremea va fi instabilă. Vor fi averse torențiale, descărcări electrice și pe arii restrânse grindină.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp și izolat 40 l/mp

În majoritatea regiunilor vor fi intensificări temporare ale vântului, ce vor lua și aspect de vijelie, cu viteze la rafală ce vor depăși 50…60 km/h.

Începând de mâine după-amiază (20 septembrie), fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala în cea mai mare parte a țării.

Şi la nivelul Prefecturii Sălaj a fost transmisă o atenţionare meteorologică, însă autorităţiile nu intră în alertă până ce nu va fi transmis cel puţin un cod GALBEN, ne spune Oana Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sălaj.

 

You may also like

Leave a Comment