Responsive Menu
Add more content here...


Campania de achiziţii s-a încheiat la vicecampioana SCM Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 29 views
A+A-
Reset

După ce l-a transferat pe secundul Simeon Topuzliev şi pe liberoul Ignacio Fernandez, vicecampioana României a căutat şi un ridicător, însă nu a găsit un jucător cu experienţă care să aducă un plus şi a preferat să rămână cu ce are în lot

Schimbări în lotul lui SCM Zalău, în pauza dintre tur şi retur. A plecat ridicătorul Volodymyr Kovalchuk, secundul Stoian Iliev, dar şi libero-ul Bruno Ruivo. Înainte de startul returului, conducerea a făcut două transferuri, iar la echipă a venit bulgarul Simeon Topuzliev şi argentinianul Igancio Fernandez. Practic, vicecampioana şi-a acoperit postul de secund şi libero, însă  în această perioadă a discutat şi despre transferul unui voleibalist pe postul de ridicător.

SCM Zalău şi-ar fi dorit pe acest post un voleibalist cu experienţă, care să fie peste nivelul celor din lot, însă campanaia de transferuri s-a încheiat fără să mai fi venit şi un ridicător. În aceste condiţii, vicecampioana României abordează a doua parte de sezon cu Liviu Râpeanu şi Tudor Balu pe acest post.

“Sunt de principiul că dacă aducem un jucător străin, pe bani mulţi, trebuie să fie mai bun decât ce avem noi în lot. Cum nu am găsit în această perioadă, ne bazăm în a doua parte a sezonului pe Liviu Râpeanu. Este un jucător bun, cu mulţi ani în spate în Divizia A1, iar noi suntem mulţumiţi de el. El este integrat în echipa noastră şi nu cred că vom avea probleme. Cu siguranţă, echipa va avea un parcurs mai bun decât în tur. Tudor Balu va creşte şi el. Fiind al doilea ridicător din echipă se va antrena şi el mai mult. Scopul este să promovăm şi juctorii tineri, români, nu doar să aducem străini cu orice preţ”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

SCM Zalău abordează a doua parte a sezonului cu un lot format din 13 jucători. Dintre aceştia doar patru sunt străini, iar la meciul din prima etapă cu CSU Vest Timişoara, în sextetul de bază s-a regăsit doar un singur voleibalist străin.

You may also like

Leave a Comment