Responsive Menu
Add more content here...


Campania de achiziţii nu s-a încheiat la HC Zalău. Ce transferuri mai pregăteşte Tadici

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Cu o lună rămasă până la startul campionatului, HC Zalău nu a închis campania de achiziţii, iar Gheorghe Tadici speră să mai aducă la echipă o extremă dreapta şi o jucătoare la linia de 9 metri

De şase jucătoare s-a despărţit HC Zalău la finalul sezonului trecut, însă golul lăsat de plecările lui Sabrina Lazea, Teodora Popescu, Raluca Kelemen, Cristina Mitrache, Mouna Jlezi şi Loredana Vartic au fost rapid acoperite.

Tot şase achiziţii a bifat gruparea de sub Meseş pentru sezonul următor, iar sub comanda lui Gheorghe Tadici au venit Viorica Ţăgean, Roberta Stamin, Daniela Marin, Andriyana Naumenko, Martina De Santis dar şi Diana Nichitean, revenită după împrumutul la “U” Cluj.

Campania de achiziţii încă nu s-a încheiat, iar HC Zalău mai căută întăriri. Chiar dacă până la startul campionatului a mai rămas doar o lună de zile, sub Meseş ar mai putea veni  două jucătoare.

În ciuda schimbărilor semnnificative din lot, antrenorul Zalăului este convins că HC Zalău va avea o echipă mai bună în sezonul următor. Obiectivul sălăjencelor va fi clasarea pe locurile 8 – 12, într-un campionat  cu 14 echipe, de unde retrogradează direct ultimele două clasate.

“Cred că  vom mai face un transfer, poate chiar două, însă urmează să ne decidem în aceste zile. Analizăm situaţia şi dacă vom reuşi să aducem două jucătoare va  trebui să încercăm să le integrăm cât se poate de repede. Am mai avea nevoie de o extremă dreapta şi o jucătoarea la linia de 9 metri”, spune Gheorghe Tadici.

You may also like

Leave a Comment