Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău a transferat un fost junior de la FCSB

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Pentru a fi acoperită şi la categoria jucătorilor “under”, gruparea zălăuană l-a mai transferat şi pe Ionuţ Sălăjan, un tânăr de 19 ani, care vine din curtea lui FCSB. Fotbalistul a jucat pentru echipa secundă a vicecampioanei, dar şi pentru FCSB U19, cu care anul trecut a cucerit medalia de bronz în Liga Elitelor

SCM Zalău a avut o campanie puternică de achiziţii. A adus jucători cu experienţă la nivel de Liga a II-a şi şi-a format un lot valoros, cu care speră să îşi atingă obiectivele în noul sezon. Gruparea de sub Meseş s-a întărit şi la capitolul jucători “under”, astfel că în această vară au venit Vlad Moraru (“U” Cluj) şi Ionuţ Sălăjan (FCSB II).

Fundaşul Ionuţ Sălăjan este al 8-lea transfer al verii la Zalău. Fotbalistul are 19 ani şi vine din curtea lui FCSB. A fost în lotul echipei secunde din Liga a III-a, iar anul trecut cu FCSB U19 a câştigat medalia de bronz în Liga Elitelor.

Ionuţ Sălăjan a fost folosit în cele două amicale cu Sănătatea Cluj, iar prin prestaţiile sale i-au determinat pe cei din conducerea tehnică să îl oprească în lotul pentru sezonul următor. Născut la Satu Mare, Ionuţ Sălăjan a început fotbalul la CS Juniorul Satu Mare, unde a jucat până la vârsta de 14 ani, când a făcut pasul la FCSB.

”Bun venit, Ionuţ Sălăjan! Ionut Sălăjan a câştigat medalia de bronz în Liga Elitelor cu juniorii de la FCSB, în 2021. Are 19 ani şi este din Satu Mare, iar la SCM Zalău vine cu gândul de a pune umărul la promovarea în Liga a II-a”, scrie în comunicatul de la SCM Zalău.

“Este un jucător tânăr, cu calităţi, care vine la Zalău sub formă de împrumut de la FCSB. S-a mişcat bine în cele două jocuri amicale. Acum suntem acoperiţi şi la categoria jucătorilor under şi avem jucători sub vârstă pe toate posturile”, spune managerul Marius Paşca.

You may also like

Leave a Comment