Responsive Menu
Add more content here...


Antrenorul de la CS Terra Kid Zalău, pe locul 1 în topul Federaţiei Române de Karate Tradiţional

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 976 views
A+A-
Reset

Pentru a patra oară în ultimii cinci ani, Cristian Duţă se clasează pe locul 1 în topul antrenorilor Federaţiei Române de Karate Tradiţional. Antrenorul de la CS Terra Kid Zalău s-a mai clasat pe locul 1 în 2020, 2021 şi 2023. În anul 2022 s-a clasat pe locul 2


CS Terra Kid Zalău este unul dintre cele mai valoroase şi de succes cluburi de karate din România. Condus de inimosul Remus Cliţan, clubul are rezultate din cele mai bune la competiţiile la care participă. De câţiva ani buni, Cupa României este la Zalău, iar la Naţionale sau Europene, sportivii de la Terra Kid urcă pe cele mai înalte trepte ale podiumului.

Însă, aceste rezultate nu ar fi posibile fără multă muncă depusă la antrenamente şi fără o pregătire bine gândită de către antrenorul Cristian Duţă – 3 DAN, cel care a primit titlul de cel mai bun antrenor din România în anii 2020, 2021 şi 2023, iar în anul 2022 s-a clasat pe locul 2.

Palmaresul antrenorului de la CS Terra Kid Zalău s-a îmbogăţit la începutul acestui an, când a fost desemnat pentru a patra oară, în ultimii cinci ani drept cel mai bun antrenor din ţară.

Cristian Duţă a primit diploma în cadrul Adunării Generale a Federaţiei Române de Karate Tradiţional, eveniment desfăşurat zilele trecute, la Poiana Braşov.

Acest top al celor mai buni antrenori din ţară este realizat de Federaţia Română de Karate Tradiţional în baza rezultatelor obţinute de sportivi la Campionatele Naţionale şi Internaţionale.

Preşedintele Federaţiei, Nicolae Mărăndici este cel care i-a oferit diploma de cel mai bun antrenor lui Cristian Duţă.

În cadrul Adunării Generale a fost stabilit şi programul competiţional din acest an. Naţionalele vor avea loc la Iaşi, în timp ce, pentru al doilea an la rând, Europenele se vor desfăşura în Portugalia.

Cât despre CS Terra Kid Zalău, sportivii au parte de antrenamente specifice în această perioadă, urmând ca în acest an să aibă parte şi de trei cantonamente.

Primul va avea loc în luna iulie, la Craiova. Al doilea va avea loc la Marea Neagră, în timp ce în luna septembrie, înainte de Cupa României, sportivii de la CS Terra Kid Zalău se vor pregăti timp de o săptămână la Zalău.

“Această diplomă vine ca un cumul al rezultatelor obţinute de sportivi şi a muncii pe care o depunem la antrenamente. Eu sunt antrenor şi la Ploieşti, pe lângă Zalău şi de anul trecut am început activitatea şi la Jibou. Îmi doresc să avem cât mai mulţi sportivi din zona Sălajului la CS Terra Kid Zalău. Mi-aş dori ca şi în acest an să avem rezultate excepţionale şi uşor-uşor, copiii de la Zalău şi Jibou să progreseze, să aibă rezultate câte mai bune şi să le calce pe urme campionilor de la seniori care de câţiva ani, cam deţin monopolul rezultatelor în ţară”, a declarat Cristian Duţă, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

You may also like

Leave a Comment