Responsive Menu
Add more content here...


10 din 10 pentru sportivii de la CS TerraKid la zona Ardeal a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional

Sportivii pregătiţi de Cristian Duţă s-au calificat la finala ce va avea loc în luna aprilie, la Galaţi. "Sunt mândru de sportivii mei", spune antrenorul clubului condus de inimosul Remus Cliţan

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 59 views
A+A-
Reset

În perioada 22 – 24 martie, lângă Oradea, s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Karate Tradiţional, Zona Ardeal. A fost o competiţie la care CS TerraKid Zalău a deplasat nu mai puţin de 10 sportivi, toţi reuşind să se califice la finala ce va avea loc la începutul lunii aprilie, la Galaţi.

David Rus, Medeea Rus, Nagy Irina, Alexandru Creţu, Ema Bârsan, Adrian Mândru, Dragoş Strunga, Damian Solomonean, George Petrean şi Andrei Huzoni sunt sportivii pregătiţi de Cristian Duţă care vor urca pe tatami la finala din Sala Polivalentă din Galaţi.

“Sunt mândru de sportivii mei pentru evoluţia pe care au avut-o, mai ales că perioada de pregătire a fost foarte scurtă. Dar, atitudinea pe care au avut-o la antrenament a făcut ca probele să iasă foarte bine şi s-au calificat cu toţii, de pe locurile de sus ale podiumului. Pasiunea cu care aceşti copii se antrenează, şi mai ales grupul de părinţi pe care l-am întâlnit aici mă face să vin cu drag, de fiecare dată”, spune Cristian Duţă.

Foarte puţine persoane ştiu faptul că antrenorul de la CS Terra Kid face eforturi considerabile. În fiecare weekend vine de la Ploieşti pentru antrenamente. Într-o săptămână face 1.200 km, însă, efortul său este răsplătit de rezultatele obţinute de aceşti copii minunaţi.

“Plec de lângă familie pentru a încerca să facem performanţă cu aceşti copii minunaţti! Sacrificiile pe care eu şi domnul Remus le facem sunt mai presus de orice câştig financiar în momentul în care văd cum aceşti copii se antrenează. În afară de medaliile pe care le pot câştiga sau nu mai devreme sau mai târziu, mă bucură faptul că modelăm caractere, prind încredere în ei, se disciplinează, învaţă să îşi controleze emoţiile şi mai ales vor avea prieteni şi amintiri frumoase în cadrul unui grup. Acestea sunt mai importante decât orice beneficiu financiar! Poate în viitorul apropiat sau îndepărtat, găsim pentru acest club, Terra Kid Zalău, cel mai bun club din ţară, în această disciplină, Karate Tradiţional, oameni care să investească fără a avea vreun beneficiu pentru imaginea lor sau câştig financiar. OSS!!”, a conchis Cristian Duţă.

You may also like

Leave a Comment