Responsive Menu
Add more content here...


Călin Marincaş, medaliat cu argint în Las Vegas. “A fost o experienţă frumoasă şi o confirmare a faptului că în România se face karate de calitate”

Multiplul campion mondial, european şi naţional s-a ridicat la nivelul aşteptărilor la Openul Americii de Nord, reuşind să obţină medalia de argint în proba de kata. Mai mult, a reuşit această performanţă fiind accidentat

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Călin Marincaş nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dar totuşi, putem aminti faptul că are în palmares zeci de medalii cucerite la Campionatele Mondiale, Europene şi Naţionale. Este un sportiv emblematic pentru Sălaj, fiind desemnat de cele mai multe ori cel mai bun sportiv al judeţului. A făcut performanţă în karate în ultimii 20 de ani şi continuă să o facă la cel mai înalt nivel. Prestaţiile sale i-au adus medalii peste medalii, trofee peste trofee, iar Marincaş continuă să fie într-o formă impresionantă, demonstrând că este unul dintre cei mai buni karateka din lume.

De altfel, dovadă sunt şi invitaţiile pe care le primeşte şi aici putem aminti Ultimate Fighting League din India sau reprezentaţia de la Campionatul Naţional al Statelor Unite ale Americii.

Tot de SUA se leagă şi ultima sa invitaţie, vorbim despre Openul Americii de Nord, acolo unde Călin Marincaş a fost invitat să participe în perioada 29 – 31 martie, alături de cei mai buni karateka din lume.

Competiţia s-a desfăşurat în Las Vegas şi au participat 125 de sportivi din peste 20 de ţări. Sălăjeanul a participat în proba de kata, reuşind să obţină medalia de argint.

“Nivelul a fost unul foarte ridicat cu mulţi sportivi buni. Au fost prezenţi campioni din alte Federaţii mondiale. A fost o experienţă frumoasă competiţional vorbind şi o confirmare a faptului că în România se face karate de calitate. Sunt bucuros că medalia de argint obţinută de mine este cel mai bun rezultat obţinut dintre toţi sportivii români care de-a lungul anilor au participat la aceste open-uri internaţionale în Statele Unite ale Americii. Faptul că diferiţi antrenori, arbitri prezenţi acolo au venit şi m-au felicitat m-a bucurat nespus. Această medalie este importantă pentru mine personal deoarece am participat accidentat, evenimentul întâmplându-se cu o zi înainte de plecarea mea spre Las Vegas. Am avut o presiune în plus pentru a face un rezultat onorabil acolo, toată lumea având aşteptări mari de la mine”, ne-a declarat Călin Marincaş.

You may also like

Leave a Comment