Responsive Menu
Add more content here...


33 de copii de la SCM Zalău s-au calificat în finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 115 views
A+A-
Reset

Pregătiţi de Călin Marincaş, sportivii au reuşit să obţină calificarea în urma participării la Zona de calificare ce a avut loc în Sântandrei, judeţul Bihor. Finala Campionatului Naţional are loc săptămâna viitoare, în Sala Polivalentă din Galaţi


La finele săptămânii trecute, în comuna Sântandrei din judeţul Bihor a avut loc etapa zonală a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru copii, ediţia a XXXIII-a. Sportivii cluburilor din zona Ardeal s-au întâlnit lângă Oradea pentru a obţine calificarea la etapa finală ce va avea loc în 5 – 7 aprilie, în Sala Polivalentă din Galaţi.

Printre echipele prezente la competiţia de la Sântandrei s-a numărat şi SCM Zalău, antrenorul Călin Marincaş deplasând un lot format de 33 de sportivi.

Au concurat pentru SCM Zalău Carina Pop, Alex Teglaş, Rareş Oltean, Mateo Cucean, Szigyarto Idris, Patrick Ciobanca, Denes Csenge, Cezara Marincaş, Elena Pup, David Jeler, Marco Chende, Eleni Ursaciuc, Andreea Borz, Markus Irina, Vlad Lucaciu, Andrei Dragoş, Tania Ciorba, Eduard Torgie, Matei Farcaş, Darius Negrean, Sebastian Brudaşca, Eduard Ciorba, Denis Mocăniţa, Ianis Negrean, Darius Pleş, Erdei Viktor, Carla Marincaş, Eliza Savin, Daria Negrean, Szabo Csongor, Szucs Botond, Andrei Drăgan şi Iris Sereş.Toţi cei de 33 de copii au avut prestaţii foarte bune şi au reuşit să obţină calificarea la finala de la Galaţi. Mai mult, prin prestaţiile şi rezultatele sportivilor, SCM Zalău s-a clasat pe locul 1 în clasamentul pe cluburi.

“Copiii au avut o evoluţie bună. Mai sunt lucruri de pus la punct înainte de finală, dar avem timp să le corectăm. Sper să obţinem cât mai multe medalii, dar şi calificări la Cupa Europeană ce va avea loc la Iaşi în luna mai. Primii patru la fiecare categorie din finală se vor califica la Cupa Europeană. Sunt mulţumit că ne-am clasat pe primul loc în clasamentul pe echipe, dar nu asta e cel mai important. Important este să fim la un nivel bun în finală, unde vom întâlni adversari buni de la cluburi puternice. Acolo este adevărata miză”, spune Călin Marincaş.

You may also like

Leave a Comment