Responsive Menu
Add more content here...


Moment emoţionant la Naţionalele de karate tradiţional. Multiplul campion mondial Călin Marincaş, pentru prima dată pe tatami alături de fiicele sale

Multiplul campion mondial, european şi naţional a urcat pe tatami pentru o demonstraţie de kata, în premieră, alături de cele două fiice ale sale, Cezara şi Carla

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 639 views
A+A-
Reset

Despre Călin Marincaş am avut deosebita plăcere şi onoarea de a scrie zeci de articole. Performanţele sale sunt incredibile, iar karateka continuă să facă performanţă. Ultima sa reprezentaţie a avut loc recent, la Openul Americii de Nord, desfăşurat tocmai în Las Vegas. Deşi a fost accidentat şi a concurat cu cei mai buni karateka din lume, zălăuanul nostru a reuşit să obţină medalia de argint. Este o performanţă superbă care merită apreciată şi lăudată, chiar dacă  în palmaresul lui Călin Marincaş se află zeci de titluri cucerite la Campionate Mondiale, Europene sau Naţionale.

Pentru a onora rezultatul obţinut în Las Vegas, preşedintele Federaţiei române de Karate Tradiţional, Nicolae Mărăndici, i-a propus zălăuanului nostru să facă o demonstraţie de tehnici de atac şi de apărare, dar şi un kata în deschiderea Campionatului Naţional de la Galaţi. Călin Marincaş a acceptat şi a făcut demonstraţia alături de cei 550 de copii prezenţi.

Mai mult, la final, pentru prima dată, Călin Marincaş a urcat pe tatami alături de cele două fiice ale sale, Cezara şi Carla. Cei trei au făcut o demonstraţie de kata.

Cezara şi Carla calcă pe urmele tatălui lor, fiind multiple medaliate la competiţiile naţionale. Momentul a fost unul plin de emoţie.

“La deschiderea oficială, preşedintele Federaţiei, Nicolae Mărăndici, mi-a prezentat rezultatul de la Openul american din Las Vegas. Am făcut o demonstraţie împreună cu toţi copiii prezenţi, 550 la număr, iar la final, împreună cu fetele mele! A fost un moment emoţionant şi frumos. Am fost pentru prima dată pe tatami împreună cu fetele mele. Mă bucur foarte mult că le place acest sport şi pe lângă asta, au şi performanţe bune”, ne-a declarat Călin Marincaş.

You may also like

Leave a Comment