Responsive Menu
Add more content here...


Al optulea meci amical pentru SCM Zalău

După partida cu FC Bihor, SCM Zalău va mai disputa un meci amical în această săptămână, în compania celor de la Unirea Ungheni. Partida va avea loc în judeţul Mureş, sâmbătă, cu începere de la ora 12.00

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 44 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a disputat nu mai puţin de şapte meciuri amicale în acest an. A bifat patru victorii, un egal şi a suferit două eşecuri. Miercuri, de la ora 12.00 a susţinut al şaptelea meci amical, cu FC Bihor, pe Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvanie, câştigat cu 1 – 0.

Însă, tot în această săptămână, zălăuanii mai au programat un joc de verificare.

Sâmbătă, cu începere de la ora 12.00, SCM Zalău va susţine al optulea amical. Adversarul este unul din Liga a III-a şi, totodată, un posibil adversar la baraj.

Vorbim despre Unirea Ungheni, locul 3 în Seria a IX-a din Liga a III-a.Cele două echipe colaborează bine şi aproape în fiecare pauză competiţională dispută meciuri amicale.

Au disputat şi în vară şi, iată, că vor evolua şi în această pauză de iarnă. Mureşenii pregătiţi de ex-dinamovistul Florentin Petre visează la o promvoare în Liga a II-a. Şi pentru Unirea Ungheni va fi al optulea amical. Azi, mureşenii se duelează cu Progresul Pecica, urmând ca duelul cu SCM Zalău, de sâmbătă, să fie al optulea meci de verificare. În primele şase partide, Unirea Ungheni a bifat patru victorii şi a suferit două eşecuri.

Partida dintre Unirea Ungheni şi SCM Zalău va avea loc sâmbătă, de la ora 12.00. Locaţia urmează să fie stabilită ulterior. Dacă vremea va fi bună se va juca pe terenul de iarbă. În caz contrar se va disputa pe un teren sintetic.

You may also like

Leave a Comment