Responsive Menu
Add more content here...


Ajutor din partea lui Gheorghe Tadici pentru Arcada Galaţi. “Refuz să cred că a făcut acest lucru. Ştiu ce mult ţine la echipele din Zalău”

by Sportul Salajean
0 comment 21 views
A+A-
Reset


Cu o zi înainte de meciul de la Zalău, campioana României a încercat să obţină o poziţie mai bună de antrenament în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, astfel că a apelat la ajutor din partea antrenorului de la HC Zalău. Drept urmare, campioana României a obţinut o poziţie de la ora 17.30 din partea tehnicianului, doar că la ora respectivă instalaţia de volei nu era montantă, astfel că cei de la Arcada s-au antrenat tot la ora 20.30, poziţie care a fost oferită gratuit de cei de la SCM Zalău. În presa locală, managerul celor de la Arcada a recunoscut că a apelat la ajutor din partea lui Tadici. Văzând cele întâmplate, Adrian Feher a refuzat să creadă că Gheorghe Tadici a ajutat Arcada Galaţi, mai ales că fostul selecţioner este un iubitor al sportului zălăuan, fiind prezent în tribune chiar şi la meciurile lui SCM

Sala Sporturilor din Zalău poartă numele legendarului antrenor Gheorghe Tadici. Ce nu înţeleg unii este faptul că această sală nu este şi proprietatea tehnicianului de la Zalău. Sala Sporturilor se află în subordinea Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Zalău şi este folosită de SCM Zalău, HC Zalău sau de alte cluburi, în baza unei programări bine stabilite.

Probabil cei de la Arcada Galaţi nu au ştiut acest lucru. Cu o zi înainte de meciul cu SCM Zalău, campioana României avea programat antrenamentul oficial de la ora 20.30, poziţie care a fost oferită gratuit de către SCM Zalău. Cei de la Galaţi nu au fost mulţumiţi cu această oră, astfel că au apelat la ajutor din partea lui Gheorghe Tadici.

Din partea fostului selecţioner al Naţionalei de handbal au obţinut o oră de antrenament de la 17.30, însă când jucătorii şi staff-ul campioanei au sosit la sală, instalaţia de volei încă nu era montată. Asta deoarece în baza programării iniţiale, la ora respectivă trebuia să aibă antrenament echipa de handbal.

Fără stâlpi şi fără fileu, Arcada tot nu s-a putut antrena la ora pe care a obţinut-o din partea lui Gheorghe Tadici, astfel că a revenit la 20.30 când a avut poziţia gratuită oferită de cei de la SCM Zalău.

În presa locală, managerul celor de la Arcada a recunoscut că a apelat la ajutor din partea lui Tadici.

“Am ajuns în timp util la Zalău şi am insistat să avem o oră mai rezonabilă de antrenament. Am încercat să luăm legătura cu domnul profesor Gheorghe Tadici, iar prin amabilitatea sa am reuşit să obţinem o poziţie de la ora 17.30. Am mers încrezători la sală dar am constatat cu stupoarea că fileul şi stâlpii nu erau montaţi. Am părăsit sala cu regret şi ne-am întors la 20.30”, a spus Marius Pîrvu de la Arcada Galaţi, în presa locală.

Văzând cele întâmplate, managerul de la SCM Zalău a refuzat să creadă că Gheorghe Tadici a ajutat Arcada Galaţi, mai ales că fostul selecţioner este un iubitor al sportului zălăuan, fiind prezent în tribune chiar şi la meciurile lui SCM.

Zalăul îşi tratează adversarii cu respect şi de obicei oferim echipelor adverse exact orele de antrenament pe care noi le primim în deplasare. Am auzit că şi numele domnului profesor Tadici a fost implicat de o televiziune din Zalău, cum că ar fi oferit poziţia de antrenament la Arcada. Eu refuz să cred acest lucru. Totuşi, el este un nume mare în sportul din Sălaj, este de 40 de ani în acest oraş şi nu cred că prin vreo acţiune de a lui ar dori să avantajeze o echipă cu care noi ne luptăm. Ştiu ce mult ţine la echipele din Zalău. Cum să ajute el o echipă din Galaţi, cu atât mai mult acum când el este vecin de clasament cu echipa de handbal din Galaţi şi se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Domnul profesor şi-a pus antrenament la ora respectivă, dar probabil cei de la Galaţi au înţeles greşit. Instalaţia de volei nu era montată încă pentru că era antrenamentul domnului profesor Tadici. El este atent cu antrenamentele şi niciodată nu face rabat de la aşa ceva. Nici noi nu ne permitem să intrăm în sală când are dânsul antrenament”, ne-a declarat Adrian Feher.

Gheorghe Tadici, în tribune la SCM Zalău – Arcada Galaţi

La meciul dintre SCM Zalău şi Arcada Galaţi, Gheorghe Tadici a fost spectator de lux şi a urmărit partida de la lojă. Prezenţa sa a fost remarcată de cei din conducere, de spectatori, dar mai ales de comentatorul de la TV. Cu atât mai mult, managerul Adrian Feher nu crede că Gheorghe Tadici ar fi apelat la un astfel de gest prin care să-i ajute pe cei de la Arcada.

“Chiar dacă domnul Gheorghe Tadici este născut la Piatra Neamţ, oraş mai apropiat de Galaţi decât de Zalău, eu îl cunosc bine şi ştiu ce mult ţine la echipele din Zalău. A fost prezent la meciul nostru şi efectiv se bucura la fiecare punct al echipei noastre. Nu cred că dânsul ar fi vrut să avantajeze echipa din Galaţi. Eu cred că va avea pretenţii la scuze publice de la acea televiziune care l-a acuzat că a vrut să avantajeze echipa din Galaţi şi să le ofere o poziţie. Nu cred că o persoană de nivelul lui în sport şi-ar permite să facă program la alte sporturi. La Sala Sporturilor din Zalău este un program bine stabilit. Nici noi nu ne permitem să venim la alte ore. Există un program care trebuie respectat”, spune Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment