Responsive Menu
Add more content here...


AJF Sălaj organizează ediţia a II-a a galei fotbalului sălăjean

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Evenimentul în care se vor premia laureaţii fotbalului sălăjean va avea loc pe 13 decembrie, de la ora 17.00, la Restaurant Transilvania din Zalău


Pentru prima dată, AJF Sălaj a organizat anul trecut Gala fotbalului sălăjean, un proiect care a fost gândit şi pus în practică de preşedintele Daniel Sabou.

În cadrul evenimentului au fost premiaţi cei mai buni jucători, arbitri, conducători, dar şi antrenori din ligile judeţene, iar ediţia de debut a fost o reuşită şi s-a bucurat de prezenţa unui reprezentant al FRF – Felix Grigore – managerul de competiţii.

Forul condus de Daniel Sabou doreşte ca acest eveniment să devină o tradiţie în fiecare final de an, astfel că AJF va organiza Gala fotbalului sălăjean şi în 2019.

Evenimentul va avea loc vinerea viitoare, pe 13 decembrie, de la ora 17.00, la restaurantul Transilvania, iar până atunci, delegaţii de la fiecare echipă trebuie să facă propuneri pentru cel mai bun jucător, portar, antrenor, conducător, junior, arbitru şi arbitru asistent din 2019, atât la Liga a IV-a, cât şi la Liga a V-a.

“Organizăm ediţia a II-a a galei fotbalului sălăjean şi vrem să fie din nou un eveniment reuşit la fel cum a fost şi anul trecut. Lăsăm la latitudinea delegaţilor echipelor să facă propuneri pentru cel mai bun jucător, portar, antrenor, conducător, junior, arbitru şi arbitru asistent. În cadrul galei vom premia şi alţi jucători care de-a lungul anilor au făcut ceva pentru fotbalul sălăjean. Sperăm ca şi în acest an să avem un invitat din partea Federaţiei Române de Fotbal.

Daniel Sabou –  preşedintele AJF Sălaj

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 4 decembrie.

You may also like

Leave a Comment