Connect with us

FOTBAL

AJF Sălaj organizează în premieră Gala Fotbalului Sălăjean!


Evenimentul va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău. În cadrul galei vor fi premiaţi cei mai buni jucători, arbitri, conducători, dar şi antrenori, ce activează în ligile judeţene


Când a candidat pentru funcţia de preşedinte al AJF Sălaj, Daniel Sabou a venit în faţa membrilor afiliaţi cu un proiect în care era prevăzută şi o gală a fotbalului sălăjean, care urma să se organizeze la finele fiecărui an. Până la urmă, acest eveniment a prins contur, abia în acest an, când AJF Sălaj s-a implicat mai serios şi a pus la cale acest eveniment care va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău.

În cadrul galei urmează se fie premiaţi laureaţii fotbalului sălăjean, astfel că se vor acorda premii pentru cel mai bun jucător, portar, junior, antrenor, conducător, arbitru şi arbitru asistent, atât din Liga a IV-a, cât şi din Liga a V-a.

Demersurile au început de luna trecută, iar fiecare delegat a primit câte un formular, unde a avut de trecut primele trei opţiuni pentru fiecare categorie. Pentru a se evita subiectivismul, delegaţii nu au putut face nominalizări de la propria echipă ci doar de la adversare.

“Ne-am dorit să venim cu ceva nou şi să organizăm o gală a fotbalului sălăjean. Chiar dacă Sălajul nu are echipă de Liga a III-a, în judeţ sunt foarte mulţi jucători talentaţi atât la nivelul Ligii a IV-a, cât şi la Liga a V-a.Cred că această gală este foarte benefică pentru fotbalul sălăjean. Este prima ediţie şi ne dorim să fie una reuşită, iar apoi acest eveniment să aibă continuitate”, ne-a declarat Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj.

Oficialii de la AJF Sălaj au invitat la această gală şi foşti fotbalişti reprezentativi ai Sălajului şi foarte probabil, la acest eveniment vor veni şi persoane din conducerea FRF. În cadrul galei, jucătorii, antrenorii, conducătorii  şi arbitri remarcaţi vor fi premiaţi cu plachete şi diplome.

1272 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL