Responsive Menu
Add more content here...


Adrian Vasile, după meciul de la Zalău: “Echipele au luptat în teren pentru reuşite şi, evident, mă bucură victoria”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 2.8K views
A+A-
Reset

Într-un joc disputat miercuri dimineaţa, CSM Bucureşti s-a impus la 10 goluri diferenţă pe terenul Zalăului. A fost un meci frumos, disputat în faţa unei tribune arhipline. Aşa cum se întâmplă de obicei când vin “tigroaicele” sub Meseş. Pe teren, era greu de crezut că HC Zalău poate obţine un rezultat pozitiv. Însă, prestaţia sălăjencelor a fost una încurajatoare, cel puţin în prima repriză, pentru că în partea secundă s-a rupt echilibrul. CSM s-a impus fără Cristina Neagu în teren. Pe final, antrenorul Adrian Vasile a dat şansa unor jucătoare tinere evolueze la acest nivel.

De fapt, la Zalău a avut ocazia să debuteze în Liga Florilor şi tânăra Delia Ionescu. Delia este o handbalistă de perspectivă din pepiniera proprie a clubului bucureştean.

La finalul partidei, Adrian Vasile s-a declarat mulţumit atât de rezultat, cât şi de faptul că a avut şansa să ofere minute bune unor tinere jucătoare la acest nivel. Totodată, antrenorul liderului din Liga Florilor nu a uitat să menţioneze şi momentele speciale desfăşurate la finalul partidei.

“Cred că meciul a fost un frumos eveniment sportiv. Sala a fost plină, ca de obicei, atunci când jucăm la Zalău. Echipele au luptat în teren pentru reuşite şi, evident, mă bucură victoria. La fel cum mă bucură faptul că avem o nouă jucătoare din pepiniera proprie, Delia Ionescu, care şi-a făcut debutul în Liga Florilor. Toate astea le-aş încununa cu momentul de la finalul meciului, când ad-hoc ne-am prins într-o horă de Ziua Unirii. Cred că simbolistica este puternică mai ales că erau prinşi în hora atât sportivi cât şi suporteri, în jurul tricolorului.”, a declarat Adrian Vasile, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

You may also like

Leave a Comment