Două persoane rănite, după o bătaie cu pietre între membrii a două familii

by Mihai POP
0 comment 734 views
A+A-
Reset

Două persoane au fost transportate la spital, miercuri după masă, în urma unui scandal izbucnit între două familii din localitatea Pusta și în care au fost folosite pietre și diverse obiecte contondente, fiind necesară intervenția polițiștilor și jandarmilor pentru restabilirea ordinii


La data de 24 ianuarie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 70 de ani, toți din localitatea Pusta, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordini și liniștii publice, lovirea sau alte violențe, distrugere și amenințare.

În urma cercetărilor efectuate, patru bărbați, membri ai două familii, la data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 13.20, în timp ce se aflau în fața unui imobil din localitatea Pusta, alături de alte șase persoane, ar fi fost implicați într-o altercație spontană, în cadrul căreia s-ar fi agresat reciproc cu pietre și diverse obiecte contondente și ar fi avariat opt autovehicule parcate în zona desfășurării altercației, tulburând astfel liniștea și ordinea publică.

Altercația a fost aplanată cu operativitate de polițiștii din Șimleu Silvaniei și de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, cu sprijinul jandarmilor sălăjeni.

În urma altercației, șase dintre persoanele implicate au necesitat îngrijiri medicale, două dintre acestea fiind transportate la spital.

Astăzi, cei patru bărbați vor fi prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

You may also like

Leave a Comment