Responsive Menu
Add more content here...


Competiţie inedită la Zalău – Power Punch. Doritorii sunt aşteptaţi să-şi măsoare forţa, viteza şi cadenţa cu care lovesc cu pumnul!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 15 views
A+A-
Reset

ACS Ringul Sălăjean organizează prima competiţie sportivă. Clubul lui Adrian Popuţea va organiza, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sălaj, prima ediţie a competiţiei Power Punch


ACS Ringul Sălăjean a luat fiinţă în acest an, la iniţiativa fostului pugilist, Adrian Popuţea. Acum, clubul condusă de Popuţea va organiza şi prima competiţie sportivă. Nu este vorba despre un turneu de box, ci despre un eveniment inedit – Power Punch.

Întrecerea va fi organizată cu sprijinul Consiliului Judeţean Sălaj şi va avea loc pe terenul sintetic de la restaurantul Divino. Dar despre ce este vorba mai exact?

Ei bine, organizatorii invită toate persoanele care au vârsta minimă 14 ani, fete sau băieţi care sunt dorinici să-şi măsoare forţa, viteza şi cadenţa cu care lovesc.

Adrian Popuţea spune că scopul acestei competiţii este de a combina sportul cu inovaţia tehnologică şi cu distracţia. Măsurarea se va face cu ajutorul unor mănuşi inteligente care vor măsura vitezas, forţa, cadenţa, numărul de lovituri şi felul loviturilor. În urma acestor exerciţii, se va face un punctaj, iar la final se vor întocmi două clasamente, unul la fete şi altul la băieţi.

Organizatorii vor oferi cupe pentru primii trei clasaţi atât la fete, cât şi la băieţi. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 4 iunie, cu începere de la ora 11.00.

Înscrierile se vor putea face la faţa locului, singura condiţie fiind vârsta minimă de 14 ani.

Mai multe informaţii la numărul de telefon 0741 – 921 321.

You may also like

Leave a Comment