Responsive Menu
Add more content here...


Adrian Feher, după eşecul cu SCMU Craiova: “La ora actuală, acesta este nivelul la care ne aflăm”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 21 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a înregistrat al doilea eşec la rând şi nu mai poate spera la o calificare în play-off-ul pentru locurile 1 – 4


În ce priveşte o eventuală calificare, managerul Adrian Feher nu şi-a făcut mari speranţe nici înaintea partidelor cu primele patru clasate, deoarece SCM avea de recuperat o diferenţă mare de puncte până la locul 4.

Jocul echipei arată că în acest sezon, formaţia zălăună nu poate mai mult decât o clasare pe locul 5, însă în meciurile în care au mai rămas de disputat până la final de sezon, managerul Adrian Feher vrea să pregătească de pe acum stagiunea următoare.

“Din păcate, în acest sezon suntem o echipă de mijlocul clasamentului. Este clar că nu ne convine nici nouă, dar nici suporterilor, însă la ora actuală aceste este nivelul la care ne aflăm. Noi vrem să construim o echipă, însă avem nevoie de timp pentru a deveni o forţă a campionatului. Vizavi de joc, băieţii încearcă, dar deocamdată atât se poate. Dacă vom continua să muncim şi să ne pregătim mai mult, vom putea redeveni echipa care a fost până nu demult la Zalău. În meciurile care au mai rămas, încercăm să obţinem cât mai multe victorii şi să vedem pe ce jucători ne putem baza în sezonul viitor.  Deja avem 3 -4 jucători români de care noi suntem foarte mulţumiţi. Cred că din sezonul viitor vom fi din nou echipa care se va bate la primele locuri. O echipă nu se construieşte în zece luni.Nu vreau să fiu răutăcios, dar familia Coţa, o primit o echipă campioană la cheie, pe care o distrus-o. În 15-16 luni nu putem să reconstruim ce o stricat familia Coţa, şi cu un buget aproape la jumătate”, susţine Adrian Feher.

You may also like

Leave a Comment