Responsive Menu
Add more content here...


Adrian Feher: “Pentru noul sezon echipa de volei şi-a format un lot aproape de la zero” 

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Managerul secţiei de volei se aşteaptă la un campionat dificil pentru SCM Zalău, mai ales că în această vară, gruparea de sub Meseş a fost nevoită să transfere o serie de jucători noi, deoarece din campionatul trecut au mai rămas doar doi voleibalişti. În aceste condiţii, Feher spune că echipa ar putea suferi la capitolul omogenizare, dar are încredere că SCM se poate clasa în campionatul următor pe locurile 5 – 8

În noul campionat, SCM Zalău va avea o echipă schimbată aproape în totalitate faţă de sezonul trecut. Practic, din lotul cu care s-a abordat campionatul trecut au mai rămas doar doi jucători, Cristian Porumb şi Vlad Cuciureanu.

În aceste condiţii, conducerea secţiei de volei a fost nevoită să refacă lotul din temelii. A apelat la mulţi jucători români, majoritatea tineri, cu potenţial. Astfel, sub Meseş au venit Andrei Ana, Filip Constantin, Alexandru Ionescu, Mihai Mărieş, Eduard Ocunschi, Vlad Vasian şi Siliviu Grigoraş. Urmează să mai sosească şi cel puţin trei voleibalişti străini, care vor ridica valoarea lotului cu care SCM Zalău va aborda sezonul 2022 – 2023.

Având în vedere că la nivel de lot au avut loc multe schimbări, Adrian Feher se aşteaptă la un campionat dificil. Managerul secţiei de volei spune că echipa ar putea suferi la capitolul omogenizare, dar are încredere că SCM se poate clasa în campionatul următor pe locurile 5 – 8.

“Am format aproape de la zero o nouă echipă şi nu va fi uşor. Probabil vom suferi în prima parte a campionatului la omogenizare, dar pe undeva este normal. Cred că ne vom clasa ca şi în sezonul trecut, în locurile 5 – 8. Ne-ar plăcea să ne batem la medalii, dar cred că cu acest lot putem emite pretenţii în viitorul apropiat. Sunt băieţi tineri, vor progresa şi cred că vor avea un cuvânt de spus unii dintre jucătorii noştri, gen Ionescu, Filip Constantin sau Ocunschi.Sunt jucători buni, dar au nevoie de meciuri”, susţine Adrian Feher

You may also like

Leave a Comment