Responsive Menu
Add more content here...


Adoptat de un cuplu din Norvegia când avea 2 anișori, un sălăjean vrea acum să își găsească familia biologică

by Mihai POP
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Csilliag Imre s-a născut în Şimleu Silvaniei şi a ajuns la Orfelinatul Cehu Silvaniei, de unde a fost adoptat când avea doar doi ani. Devenit cetăţean norvegian, tânărul de 26 de ani vrea acum morţiş să îşi găsească familia din Sălaj, care se pare că ar fi din comuna Nuşfalău


Născut în anul 1992 la Șimleu Silvaniei, Csilliag Imre a ajuns la Orfelinatul de la Cehu Silvaniei. Când avea doar 2 anișori, Imre o fost subiectul unei adopții internaționale și a ajuns la o familie din Norvegia, acolo unde se află și în acest moment.

În țara nordică, sălăjeanul a avut noroc de o familie iubitoare la fel ca și sora sa – tot o româncă adoptată.

Probabil că au fost mai multe momente în care sălăjeanul nostru a simțit că trebuie să își găsească familia lăsată în Sălaj.

La vârsta de 26 de ani, însă, tânărul ține morțiș să își îmbrățișeze măcar o dată mama biologică și fratele mai mare despre care a aflat că ar fi ajuns și el adoptat de un cuplu din străinătate.

Pentru aceasta, Imre a făcut un apel umanitar pe o rețea de socializare, mai exact pe grupul “The never forgotten Romanian children – Copiii români care nu au fost uitaţi niciodată”, care a fost creat în anul 2015 cu scopul de a ajuta reîntregirea familiilor despărţite.

Deși are doar trei ani de activitate, grupul de pe Facebook a reușit să “rezolve” mai multe cazuri complicate, printre care şi cel al surorii adoptive a sălăjeanului nostru, cea care şi-a găsit familia biologică!

Acum, şi Csilliag Imre a postat un mesaj pe respectivul grup, în speranţa că oamenii cu suflet mare îl vor ajuta să îşi găsească familia. Reacţiile nu au întârziat, astfel că există informaţii conform cărora familia tânărului din Norvegia se află în comuna Nuşfalău.

Vom reveni cu amănunte!

 

SALUTĂRI DIN NORVEGIA!!
M-am numit CSILLIAG IMRE, născut pe data de 2 Octombrie 1992 în orașul ȘIMLEUL SILVANIEI, Județul SĂLAJ, România. La vârsta de 2 ani am fost adoptat de la Orfelinatul Cehu Silvaniei de către o familie foarte bună și iubitoare din Oslo, Norvegia.
Doresc foarte mult să îmi găsesc familia biologică. Pe mama mea o chema CSILLIAG MARIA. Aveam un frate mai mare cu doi ani decât mine dar nu știu sigur dacă el a rămas în familia noastră sau a ajuns la fel în adopție internațională. Numele lui era CSILLIAG FRANCISC. În Norvegia am o sora adoptată tot din România de părinții noștri norvegieni. Cu ceva timp în urmă, familia ei biologică a fost găsită aici prin intermediul acestei comunități. Sper din tot sufletul să fiu și eu tot așa de norocos! Vă rog foarte mult să mă ajutați și pe mine de a-mi îndeplini acest mare vis, găsirea familiei mele. DISTRIBUIȚI vă rog tot așa de mult si anunțul meu, foarte multe reuniuni au loc aici datorită distribuirilor dvs!!
MULȚUMESC FOARTE MULT!!

You may also like

Leave a Comment