Responsive Menu
Add more content here...


Adolescentul din Chieșd care a produs teribilul accident mortal din Sîg a fost arestat

by Eduard FARCAS
0 comment 2.7K views
A+A-
Reset

Rupt de beat, băiatul s-a urcat la volan iar apoi a intrat într-un grup de tineri care se îndreptau spre mașina lor. Din păcate, unul dintre ei, Alex Ispas a murit pe loc. Oamenii legii au emis un mandat de reținere pentru 24 de ore iar adolescentul își va petrece a doua zi de Crăciun în arestul IPJ Sălaj


Un dolescent de 18 ani din Chieșd se face vinovat de moartea unui tânăr de 23 de ani și de rănirea gravă a altor doi. Totul s-a întâmplat în această dimineață în Sîg la ora 4.30.

Băut bine, un adolescent de 18 ani din comuna Chieşd a urcat la volan, deşi nu deţinea nici carnet de conducere!? Pe Drumul Județean 191D, pe raza localităţii Sîg, autoturismul condus de acesta a lovit din spate un grup de tineri care se întorceau de la clubul din localitate.

Nefericitul eveniment s-a soldat cu decesul unui tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Valcău de Jos, Alex Ispas, dar şi cu rănirea a doi tineri de 17, respectiv 18 ani, din Şimleu Silvaniei, care au ajuns la spital.

Ca urmarea impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile.  Şoferul de ocazie nu a fost rănit, dar la testarea cu alcooltestul, tânărul din comuna Chieşd avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat!

Polițiștii au finalizat cercetările de la fața locului abia acum, după mai bine de zece ore de la tragedie, și au decis reținerea pentru 24 de ore a adolescentului din Chieșd.

“S-a decis reținerea pentru 24 de ore a tânărului vinovat”, ne-a transmis Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Cel mai probabil, în cursul zilei de mâine, tânărul va fi trimis în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

You may also like

Leave a Comment