Responsive Menu
Add more content here...


Urmărire ca-n filme pe străzile din localitatea Bocșa, după ce un tânăr de 22 ani nu a oprit la semnalul poliției

Urmărire ca-n filme pe străzile din localitatea Bocșa după ce un tânăr de 22 ani nu a oprit la semnalul poliției. Cum au reușit agenții să-l oprească

by Mihai POP
0 comment 94 views
A+A-
Reset

Sâmbătă, 6 aprilie a.c., la ora 16.10, pe D.N. 1 F, în localitatea Borla, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un autoturism, al cărui șofer nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, continuându-și deplasarea.

Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, s-a trecut la urmărirea acestuia în trafic, fiind interceptat pe strada Dafinului din localitatea Bocșa, unde ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din localitatea Sălăjeni.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul condus de tânărul în cauză era neînmatriculat, iar plăcuțele cu număr de înmatriculare montate pe acesta erau atribuite unui alt autoturism.

În cauză, polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu numar fals de înmatriculare.

You may also like

Leave a Comment