Responsive Menu
Add more content here...


Vlad Morar a ajuns la patru goluri în tricoul lui Dinamo

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 39 views
A+A-
Reset

Sălăjeanul se simte bine la echipa “câinilor roşii” unde în această primăvară a reuşit să marcheze patru goluri. Ultimele două reuşite au fost în partida cu Academica Clinceni, câştigată cu 5 – 1 de bucureşteni. “Trebuie să ne pregătim cât mai bine pentru baraj”, este mesajul lui Morar pe acest final de sezon

Vlad Morar a ieşit din nou în evidenţă în etapa a VII-a din play-out-ul Ligii 1. Sălăjeanul şi-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, reuşind o “dublă” în partida cu Academica Clinceni.

Bucureştenii s-au impus cu 5 – 1, după un meci controlat în totalitate. Vlad Morar a marcat pentru 3 – 0 în minutul 76, după o centrare primită de la Grădinaru. Sălăjeanul a trimis cu capul, portarul a respins, însă balonul a ajuns tot la Morar, care din câţiva metri nu a ratat ţinta.

După doar două minute, jucătorul originar din comuna Crişeni a lovit din nou. O minge şutată din vole de Steliano Filip s-a oprit la Morar, care din 7 metri a trimis elegant în plasă.

Morar a părut să reuşească tripla în minutul 86, la capătul unei centrări a lui Buleică. Totuşi, creditat cu acest gol a fost Segbe Azankpo, aflat lângă Morar în momentul finalizării. Plin de fair-play, sălăjeanul a spus la final de meci că nu el a atins mingea, iar golul nu îi aparţine.

Patru reuşite are Vlad Morar în tricoul lui Dinamo. Fotbalistul de 28 de ani a mai înscris un gol în poarta Rapidului, dar şi într-un meci cu Chindia Târgovişte.

În ciuda acestei victorii, Dinamo îşi mai poate asigura menţinerea în Liga 1 doar la meciurile de baraj. Acolo se îndreaptă şi gândul lui Vlad Morar, care spune că “dubla” cu o echipă din Liga a II-a trebuie pregătită cât mai bine.

A fost un meci frumos, cu multe goluri. Cel mai important e că am obţinut cele trei puncte. Am controlat jocul în prima repriză, chiar dacă nu am marcat. Mai avem două jocuri grele şi trebuie să ne pregătim pentru meciurile de baraj. La ultimul gol nu am atins eu mingea, nu e hattrick. Am dat doar două goluri”, a declarat Morar după meci, la DigiSport.

În acest sezon, Morar a bifat până acum 29 de meciuri, 19 pentru Gaz Metan şi alte 10 pentru Dinamo. În total are şapte reuşite.

Până la barajul pentru menţinerea în Liga 1, Dinamo mai are de jucat în deplasare la FC Botoşani şi acasă cu UTA.

You may also like

Leave a Comment