Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Primarul Şimleului a scos la curățenie asistaţii sociali. “Cine nu muncește, nu primește!” a menţionat edilul

Pe principiul "nu munceşti, nu primeşti", Cristian Lazar - tânărul primar al orașului Șimleu Silvaniei - a scos la curățenie persoanele beneficiare de ajutor social

by Călin ONICAŞ
0 comment 1.1K views
A+A-
Reset

Cu mic cu mare, câteva zeci de persoane vin zilnic la Primăria orașului Șimleu Silvaniei pentru a presta ore de muncă în folosul comunității, majoritate dintre ei fiind beneficiari ai ajutoarelor sociale.

Pentru a-şi merita banii primiţi de la stat ca ajutor social, toţi asistaţii sociali din oraşul de la poalele Măgurii au fost trimişi la treabă de tânărul edil.

„Zeci de persoane se prezintă în fiecare dimineață la sediul Primăriei și sunt repartizate pentru muncă în favoarea comunității. Toate persoanele responsabile trebuie să-și facă datoria față de comunitate. Fiecare trebuie să participe la bunul mers al orașului. Unii plătesc impozite și taxe alții muncesc pentru beneficiile pentru care le primesc. Rezultatele se văd. Orașul este într-o permanentă mișcare și rezultatele se văd”, a declarat Cristian Lazăr, primarul orașului Șimleu Silvaniei.

În anul 2021, după ce fostul edil și-a pierdut mandatul, Cristian Lazar a câştigat alegerile şi a devenit cel mai tânăr primar de oraş din România. Avea doar 27 de ani, dar a fost decis să facă totul pentru a schimba faţa oraşului de la poalele Măgurii.

Deşi a avut un mandat mai scurt, tânărul primar şi-a făcut o echipă bună, astfel că  – în doar doi ani şi jumtate – Primăria oraşului Şimleu Silvaniei a reuşit să depună proiecte în valoare de 50 de milioane de euro!

“Este adevărat, am depus proiecte în valoare de peste 50 milioane de euro. La această oră încep lucrările de modernizare pentru 23 străzi ale orașului, se lucrează la reabilitarea termică a blocurilor, se construiește o creșă de la zero și – cel mai important -, încep lucrările la reabilitarea și modernizarea Spitalului Orășenesc. Valoarea totală a proiectelor în executie este de peste 28 milioane de euro”, ne mărturiseşte primarul liberal.

 

You may also like

Leave a Comment