Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO – Eşec usturător. Campioana Sălajului a pierdut la scor returul de la Satu Mare

by Călin ONICAŞ
0 comment 50 views
A+A-
Reset

În partida retur disputată în această după-amiază, Luceafărul Bălan a primit nu mai puţin de opt goluri de la Olimpia Satu Mare, fapt care ne arată că fotbalul mic din judeţul nostru este foarte departe de ce se joacă în acest moment în ţară

Chiar şi cu întăriri de prin alte judeţe vecine, echipele de fotbal ale Sălajului nu au nicio şansă la meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Ultima dovadă a fost dubla dintre Luceafărul Bălan şi Olimpia Satu Mare.

Soarta meciurilor de promovare s-a stabilit încă de săptămâna trecută, când campioana Sălajului a pierdut acasă, pe Gâlgău Arena, cu scorul de 5 – 2.

Şansele sălăjenilor pentru partida retur de azi, ce a avut loc pe Stadionul SOMEŞUL din Satu Mare, erau extrem de mici. Cu toate acestea, Luceafărul voia să facă un meci bun şi să iasă onorant din dubla cu titrata Olimpia Satu Mare.

Din păcate, nu s-a putut nici măcar asta, deoarece diferenţa de valoare dintre cele două formaţii a fost prea mare. Fără să forţeze prea tare, Olimpia a înscris pe bandă rulantă, marcând nu mai puţin de opt goluri!

Golul de onoare al campioanei Sălajului a fost realizat în prelungiri, la utima fază a partidei! După o lovitură de colţ, un fotbalistul de la Satu Mare a lovit mingea cu mâna şi arbitrul a indicat punctul cu var. Golgheterul Bălanului Mădălin Mureşan – a înscris pentru 8 – 1.

Cu scorul general 13 – 3, Olimpia Satu Mare a promovat în Liga a III-a, provocând un mare entuziasm la Satu Mare. “OLI” este o echipă extrem de iubită, o echipă de tradiţie, care a făcut istorie chiar şi pe prima scenă a fotbalului românesc.

Pentru Luceafărul Bălan, rămâne în palmares totuşi performanţa câştigării titlului judeţean. Gruparea finanţată de Primăria comunei Bălan, dar şi de inimosul Radu Pop, este câştigătoarea Ligii a IV-a Sălaj şi, cel puţin pentru un an, rămâne campioana Sălajului.

Olimpia Satu Mare – Luceafărul Bălan 8 – 1 (5 – 0)

Olimpia: Vlăduţ Duca – Raul Apai, Alin Lung, Adidebe Maxime, Florin Palinceac, Denis Batin, Maris Duca, Ral Ştef, Alex Micle, Padilla Elisama Jr., Emeriau Remi. Rezerve: Adelin Oltean – Tserr Artem, Cristian Varga, Panin Kostiantyn, Eric Srepler, Johnathon Bicknell, Alin Gombar şi Crainic Luca. Antrenor: Cristian Popa. Antrenor secund: Fedak Csaba. Antrenor cu portarii: Ovidiu Suciu. Delegat: Ştefan Bathory

Luceafărul: Kerekes Szabolcs – Marian Ionuţ, Dragoş Oltean, Claudiu Cheţa (cpt.), Kelemen Andras, Alex Păcurar, Sebastian Rad, Rareş Anca, Gabriel Crăciun, Mădălin Mureşan şi Nicolae Danciu. Rezerve: Octavian Tala, Vlad Porumb, Marius Chiş, Mihai Doroftei, Marius Teglaş, Cristian Lupoian şi Teodor Petrişor. Antrenor: Emil Ionaş. Delegat: Ioan Pop

Au marcat: Florin Palinceac (’10), Denis Batin (’16), Alex Micle (’20), Padilla Elisama Jr. (’37), Emeriau Remi (’45+1 şi 74), Raul Şter (’76) şi Alin Gombar (’83) Mădălin Mureşan (’90+2 – din 11m)

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 28 iunie.

Sursa video: FC Olimpia Satu Mare

You may also like

Leave a Comment