Responsive Menu
Add more content here...


Victoria cu Dacia Mioveni îl satisface pe Gheorghe Tadici: “Sunt mulţumit. Am învins o echipă de două ori mai GREA decât a noastră”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Antrenorul de la HC Zalău a evidenţiat importanţa primului succes din Liga Naţională, obţinut duminică, cu Dacia Mioveni. Echipa sa a învins o formaţie care are în lot mai multe jucătoare cu experienţă, trei dintre ele fiind campioane naţionale cu Rapid în sezonul trecut

În etapa a III-a din Liga Naţională, HC Zalău a bifat prima victorie din acest campionat. După înfrângerile cu Gloria Bistriţa şi Dunărea Brăila, handbalistele de la HC Zalău s-au redresat în faţa propriilor fani şi au câştigat duminică cu scorul de 29 – 27 în faţa celor de la Dacia Mioveni.

Gheorghe Tadici a evidenţiat importanţa acestui succes, având în vedere că gruparea de sub Meseş a învins o echipă cu un lot valoros, în care se regăsesc şi trei handbaliste care în sezonul trecut au fost campioane cu Rapid Bucureşti.

“Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci. Dacă ne uităm peste componenţa lotului de la Mioveni, este o echipă de două ori mai grea decât a noastră, cu jucătoare cu experienţă, care au fost la lot şi au jucat în sezonul trecut la echipa campioană. Ştiam că va fi un meci greu, dar fetele au jucat bine şi au luptat până s-au desprins pe tabelă. Sunt foarte mulţumit şi le-am felicitat după meci pe jucătoare. Rezultatul corect era o victorie la 4 – 5 goluri diferenţă, dar cel mai important este că am obţinut 3 puncte, în condiţiile în care echipa era obosită după o deplasare lungă la Brăila”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

You may also like

Leave a Comment