Responsive Menu
Add more content here...


Unirea Mirşid, cea mai constantă echipă în turul Ligii a IV-a

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 740 views
A+A-
Reset

Fosta campioană a Sălajului a avut parte de o primă parte de sezon excelentă, fiind lider şi, în acelaşi timp, singura formaţie din cel de-al patrulea eşalon care nu a cunoscut gustul înfrângerii până acum


În ultimii ani, Unirea Mirşid a avut rezultate notabile în Liga a IV-a. În sezonul 2015 – 2016, gruparea condusă de Călin Bereschi a câştigat eventul în Sălaj, iar în stagiunea trecută a luptat la titlu până în ultima etapă la meciul cu Dumbrava Gâlgău. Până la urmă, Unirea a pierdut şi s-a clasat doar pe locul 3, dar a strâns rândurile în vară, când şi-a întărit lotul.

Chiar dacă doi jucători importanţi – Mihai Bode şi Marce Mureşan – nu au evolaut deloc în tur, Unirea Mirşid a fost cea mai constantă echipă şi a terminat turul fără nicio înfrângere, înregistrând 12 victorii şi o remiză.

Fosta campioană s-a descurcat foarte bine şi în derby-urile cu contracandidatele la titlu. Dacă în meciul de la Gâlău Almaşului a obţinut o remiză, în partida de pe teren propriu, Unirea s-a impus în faţa celor de la Rapid Jibou şi după prima parte de campionat are 3 puncte avans faţă de Dumbrava Gâlgău.

Liderul Ligii a IV-a are al doilea atac din campionat şi cea mai bună apărare, iar la echipă există toate premisele pentru a continua perioada bună şi în primăvară, mai ales că oficialii au anunţat câteva întăriri la nivel de lot.

Retrospectiva turului Ligii a IV-a, în ziarul Sportul Sălăjean de joi, 4 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment