Responsive Menu
Add more content here...


Un tânăr din Sălaj în topul celor mai tari fotografi de nuntă din România – Pozele sale fac înconjurul lumii

by Călin ONICAŞ
0 comment 153 views
A+A-
Reset

Dintr-o conjunctură venită de nicăieri, zălăuanul Ionuţ Poptelecan a devenit un fotograf de top, iar pozele sale sunt recunoscute la nivel mondial. Tânărul a ajuns între primii 50 de fotografi profesionişti de nuntă din lume şi în top 10 – Fotografi de nuntă din România! Zălăuanul este şi unul dintre Creatorii Nikon Z 8

Acum 10 ani, nu s-ar fi gândit o clipă că va deveni cu adevărat un fotograf desăvârşit. Pasiunea faţă de aparatul foto l-a propulsat în cele mai tari topuri de fotografi din ţară şi chiar din lume!

Zălăuanul Ionuţ Poptelecan este un tânăr fotograf pasionat de fotografii de nuntă în destinaţie. Acesta a ajuns să călătorească în toată lumea şi a fotografiat până acum pe 5 continente.

Cu blitzul pe actori la Festivalul de Film de la Cannes

A avut ocazia să facă poze fashion pentru reviste de specialitate şi chiar fotograf la Festivalul de Film de la Cannes. Totodată, a avut colaborări cu mai multe vedete şi creatoare de conţinut celebre din mai multe ţări.

Munca şi pasiunea l-au propulsat în numeroase topuri de prestigiu din domeniu din întreaga lume! Conform Fearless Photographers, Ionuţ Poptelecan face parte din “Top 50 in the World – Wedding Photographers“, adică face parte din topul celor mai buni fotografi de nuntă de pe mapamond.

Totodată, sălăjeanul se află în topul celor mai tari 10 fotografi de nuntă din România şi, de mai multe ori, s-a clasat pe locul 1 ca fotograf în diferite ţări.

Întâmplare sau destin? Cum a ajuns profesionist într-un domeniu faţă de care nu avea nicio pasiune

Totodată, Ionuţ este unul dintre cei opt Creatorii Nikon Z8. Recent, zălăuanul a fost intervievat de către cei de la Nikon, care au dorit să descopere evoluţia sa în arta fotografică. Astfel, am aflat că el, ca şi copil, chiar nu a avut nicio pasiune faţă de acest domeniu.

Întâmplător, a ajuns cu şcoala într-o tabără de fotografie, dar el avea să fie câştigătorul concursului! Cu banii câştigaţi în urma competiţiei, şi-a cumpărat un aparat foto, pe care l-a lăsat în cutie o lungă perioadă de timp. Până într-o zi, când tânărul a deschis cutia şi a început să studieze în fiecare zi.

Aşa, Ionuţ Poptelecan a ajuns fotograful de azi, pentru care fotografia a devenit stilul său de viaţă!

Ionuţ Poptelecan: Cea mai mare realizare e că mi-am găsit misiunea şi sunt foarte fericit să fotografiez oameni în întreaga lume!

“Cea mai mare realizare cred că este în primul rând faptul că mi-am găsit misiunea şi sunt foarte fericit să fotografiez oameni în întreaga lume! Ca o confirmare a muncii mele, faptul că am fost numit “Fotograf de top” de organizaţii internaţionale, Top 50 fotografi în lume, Top 10 naţional, Locul 1 ca fotograf în diferite ţări în mod repetat.

Toate acestea sunt doar o validare a faptului că munca mea este apreciată şi recunoscută la nivel mondial. Desigur aspir mereu către acel Locul 1 în toate competiţiile pentru ca şi acest aspect mă ţine mereu în priză!

Consider că cel mai potrivit sfat este să creezi şi să îţi urmezi visul. Este un drum anevoios cu multe încercări şi refuzuri, dar consider că munca şi dorinţa de a ajunge undeva vine mereu la momentul potrivit. Ca în orice domeniu, există competiţie şi ne întrebăm de multe ori, de ce altul? Dar mereu ce este pregătit pentru noi, va fi acolo!”, a spus Ionuţ Poptelecan pentru nikonisti.ro.

Mai multe pe acest subiect, în ziarul Ştirile din Sălaj.

You may also like

Leave a Comment