Responsive Menu
Add more content here...


Șofer reținut după ce a refuzat să i se ia probe de sânge pentru testarea alcoolemiei

Un șofer de 39 de ani din municipiul Satu Mare a ajuns în ”beciul” poliției, după ce a fost prins beat și a refuzat să i se ia probe biologice. Totul s-a întâmplat duminică seara

by Mihai POP
0 comment 403 views
A+A-
Reset

Luni, 29 aprilie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Satu Mare, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Conform IPJ Sălaj, în seara zilei de 28 aprilie a.c., bărbatul în cauză a fost depistat în trafic de polițiștii Biroului Rutier, pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Marți, 30 aprilie a.c., bărbatul va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

Update.

Luni, 29 aprilie a.c., bărbatul de 39 de ani a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Zalău, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Zalău a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului în cauză un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

You may also like

Leave a Comment