Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Recoltă bogată la Cupa Toamnei pentru karateka de la CS Dani San Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 114 views
A+A-
Reset

Sportivii pregătiţi de Dan Chiş au reuşit nu mai puţin de 41 de medalii, dintre care 16 de aur, 5 de argint şi 20 de bronz


La finele săptămânii trecute, sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Lucian Blaga” din comuna Fărcaşa, judeţul Maramureş a fost gazda competiţiei de karate Cupa Toamnei, organizată de CS Condor Baia Mare. Au fost prezenţi la start peste 100 de sportivi din judeţele Sălaj, Maramureş şi Bihor.

La competiţia din judeţul Maramureş a fost prezentă şi o delegaţie a Clubului Sportiv Dani San Zalău formată de 33 de sportivi. Karateka pregătiţi de Dan Chiş au făcut senzaţie pe tatami, reuşind nu mai puţin de 16 locuri 1, 5 locuri 2 şi 20 de locuri trei.

Competiţia a propus probe de kata individual şi două probe de kumite (una de kumite WKF şi una de kumite shobu sanbon).

“Felicitări, dragii mei, aţi avut un comportament şi o atitudine foarte bună. Dacă pentru unii sportivi au fost emoţii mari fiind la primele participări, pentru alţii a fost o verificare a formei sportive în vederea participării la Campionatul Naţional de Karate Shotokan WSF care va avea loc la Târgu Secuiesc în 17 noiembrie 2023”, a declarat Dan Chiş.

You may also like

Leave a Comment