Responsive Menu
Add more content here...


Un nou amical în Ungaria pentru SCM Zalău

După eşecul cu Bekescsaba, SCM Zalău ia din nou drumul Ungariei pentru a disputa un nou meci amical. De această dată, elevii lui Cristian Lupuţ vor da piept cu Szeged II, o altă formaţie din Liga a III-a

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 405 views
A+A-
Reset

Până în prezent, SCM Zalău a disputat nu mai puţin de cinci meciuri amicale. A bifat două victorii, un egal şi a suferit două eşecuri. Un bilanţ asupra căruia nu cred că-şi au rost concluziile, mai ales că vorbim doar de nişte meciuri amicale în care se fac fel şi fel de experimente, pentru că dacă nu acum, atunci când?

Oricum, după ultimul rezultat înregistrat, 0 – 4 cu Bekescsaba, SCM Zalău a rămas datoare fanilor pe care speră să-i mulţumească după meciul amical de miercuri.

Înainte de a veni acasă din cantonamentul de la Arad, SCM Zalău va lua din nou drumul Ungariei pentru un nou meci amical împotriva unei formaţii din Liga a III-a maghiară.

Gruparea de sub Meseş va întâlni Szeged II, colegă de Serie cu Bekescsaba. Acesta va fi ultimul joc din cantonament, urmând ca fotbaliştii să se întoarcă la Zalău unde vor continua pregătirea pe plan local.

Partida va avea loc miercuri, de la ora 17.30 (ora României), la Gyula, în nocturnă.

Până la reluarea campionatului, SCM Zalău va susţine alte trei meciuri amicale contra celor de la FC Bihor (21 februarie), Unirea Ungheni (24 februarie) şi Unirea Alba Iulia (1 martie).

You may also like

Leave a Comment