Responsive Menu
Add more content here...


Un jucător cu experienţă a fugit de la SCM Zalău. “Vom aplica regulamentul de ordine interioară”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Prezent luni la reunirea lotului, mijlocaşul Alexandru Sorian le-a transmis celor din conducere că ar vrea să plece de la Zalău deşi el mai are contract cu SCM. Cu toate că nu a primit dezlegare din partea oficialilor, fotbalistul tot şi-a făcut bagajele şi a fugit de la echipă, astfel că nu s-a mai prezentat la antrenamentul de marţi. Ca urmare a acestui act de indisciplină, managerul Marius Paşca anunţă că SCM va aplica regulamentul de ordine interioară, iar jucătorul riscă să fie suspendat

Transferat în vară la Zalău, Alexandru Sorian a avut ghinionul să se accidenteze chiar înainte de debutul sezonului, astfel că el nu a putut juca timp de trei luni de zile! A intrat pe teren abia în luna noiembrie, la partida cu CSM Satu Mare şi a fost la dispoziţia echipei doar în ultimele cinci meciuri din 2021.

În ciuda faptului că el a fost accidentat, conducerea l-a susţinut pe jucător, însă Alexandru Sorian i-a lăsat cu ochii în soare pe cei din conducere, imediat după reunirea lotului.

Prezent la primul antrenament din 2022, fotbalistul le-a transmis oficialilor că ar vrea să plece de la Zalău, deşi el mai are contract cu SCM. Cu toate că nu a primit dezlegare, experimentatul fotbalist tot şi-a făcut bagajele şi a fugit de la echipă, astfel că nu s-a mai prezentat la antrenamentul de marţi.

Gestul făcut de jucător i-a înfuriat pe cei din conducere, iar managerul Marius Paşca anunţă că SCM va aplica regulamentul de ordine interioară, iar Alexandru Sorian riscă să fie suspendat.

“Clubul nu are nicio datorie faţă de el, nici măcar una morală. Timp de trei luni el a fost accidentat, dar noi l-am susţinut în toată această perioadă în care el a fost indisponibil şi este inadmisibil cum a procedat el. Există un regulament de ordine inteioară pe care îl vom aplica. Dacă nu se va prezentat la antrenamente îl vom suspenda pe toată perioada contractului. Pentru mine este un subiect închis”, ne-a declarat managerul Marius Paşca.

Alexandru Sorian a marcat un singur gol pentru SCM Zalău, chiar în partida cu Lotus Băile Felix, formaţie la care a evoluat până în sezonul trecut. Mijlocaşul în vârstă de 31 de ani a mai trecut pe la Liberty Salonta, FC Bihor, Săgeata Năvodari, UTA Arad, Luceafărul Oradea şi CSC Sânmartin. Cu Săgeata Năvodari a jucat şi în Liga 1

You may also like

Leave a Comment