Responsive Menu
Add more content here...


Un fost campion în Bosnia & Herţegovina vine să betoneze defensiva Zalăului

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.1K views
A+A-
Reset

Dejan Uzelac are 1.90 m şi tocmai a semnat cu gruparea de sub Meseş. În carieră a evoluat pentru echipe din ţara natală, Macedonia, dar şi Bosnia & Herţegovia unde a câştigat şi titlul naţional în tricoul celor de la Borac Banja Luka în sezonul 2020 – 2021


Trei plecări şi trei veniri este bilanţul celor de la SCM Zalău până în acest moment pe piaţa transferurilor. După Mario Geană şi Tudor Cociş, SCM bifează al treilea transfer cu care vrea să-şi betoneze defensiva pentru partea a doua a sezonului.

Gruparea de sub Meseş a obţinut semnătura unui experimentat fundaş central cu dublă cetăţenie, sârbă şi bosniacă. Născut la data de 29 noiembrie 1993, la Zrenjanin (Serbia), Dejan Uzelac este noul jucător al Zalăului. Fundaş de picior stâng, cu un fizic impunător (1.90 m), Dejan vine la Zalău pentru a pune umărul la promovarea SCM-ului în Liga a II-a.

Uzelac şi-a început cariera la clubul din localitatea natal, Banat, debutând în prima ligă din Serbia în finalul sezonului 2010 – 2011, într-un meci cu Mladi Radnik.

A fost împrumutat la Zadrugar Lazarevo un sezon, după care s-a întors la Banat pentru sezonul 2012 – 2013., iar în vara lui 2014 s-a transferat la Drina Zvornik în prima ligă din Bosnia & Herţegovina.

A mai evoluat pentru Zeljeznicar şi Olimpik în Bosnia, după care a revenit în Serbia la Metalac Gornji. A mai trecut pe la echipe din Bosnia şi Serbia, iar cel mai mare succes a fost obţinut în sezonul 2020 – 2021 când evolua pentru Borac Banja Luka, echipă cu care a devenit campion în prima ligă din Bosnia & Herţegovia.

A mai evoluat pentru sârbii de la Kolubara şi bosniacii de la Leotar Trebinje pentru ca în prima parte a acestui sezon să evolueze în Liga a II-a din Grecia la Makedonikos, echipă aflată pe locul 3 în campionatul în care până nu demult evolua şi Vlad Morar, a cărui fostă echipă, Niki Volos ocupă locul 4.

“Bine ai venit, Dejan Uzelac! Echipa noastră a ajuns la un acord cu Dejan Uzelac, un fundaş central în vîrstă de 31 de ani cu vastă experienţă internaţională. Originar din Serbia, Dejan Uzelac are 190 de cm şi este jucător de picior stâng A mai evoluat la echipe din ţara natală, Bosnia, Macedonia şi Grecia. Pe această cale îi urăm “Bun venit” şi îi dorim mult succes în tricoul echipei noastre”, se arată în comunicatul clubului.

You may also like

Leave a Comment