Responsive Menu
Add more content here...


Ultima testare înainte de startul sezonului, pentru HC Zalău. Programul turneului de la Vâlcea

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 13 views
A+A-
Reset

HC Zalău susţine ultimele trei jocuri amicale joi şi vineri, la Cupa Vâlcii, unde îşi va măsura forţele cu SCM Rm. Vâlcea, Gloria Buzău şi Dacia Mioveni

HC Zalău este pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru noul sezon, urmând ca în această săptămână să susţină ultimele jocuri de pregătire. După turneul de la Zalău şi jocurile amicale cu “U” Cluj şi Corona Braşov, gruparea de sub Meseş se deplasează la Vâlcea, pentru ultimul turneu amical al verii.

De joi şi până vineri, în Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea are loc Cupa Vâlcii, un turneu unde participă patru echipe din Liga Naţională. Clubul organizator – SCM Rm. Vâlcea –  a  mai  invitat pe HC Zalău, Dacia Mioveni şi Gloria Buzău. HC Zalău va deschide turneul joi dimineaţă, de la ora 10.00, în duelul cu Dacia Mioveni. Tot joi, de la ora 19.15, gruparea zălăuană îşi va măsura forţele cu  SCM Rm. Vâlcea, medaliata cu bronz în sezonul trecut, cu care HC Zalău s-a întâlnit şi la Cupa Consiliului Judeţean de săptămâna trecută.

Vineri dimineaţă, de la ora 10.00, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici va întâlni o altă echipă puternică din Liga Naţională, pe Gloria Buzău, o reprezentantă a României în cupele europene.

“Mai avem unele lucruri de remediat, în principal la partea de atitudine a unora dintre jucătoare.  Încep toate echipele să finalizeze pregătirea şi în această săptămâna vor fi ultimele jocuri de pregătire. În jocurile care urmează va trebui să încerc să le ridic şi pe jucătoarele noi, fiindcă există un decalaj faţă de jucătoarele vechi din lot, atât la capitolul pregătire fizică, cât şi la partea de tehnică”, a spus Gheorghe Tadici. După revenirea din cantonamentul de la Cheile Grădiştei, HC Zalău a bifat până acum 10 meciuri de verificare.

Sălăjencele au susţinut câte o “dublă” cu Kisvarda, “U” Cluj şi Corona Braşov, dar şi un joc amical cu Gloria Bistriţa. În cadrul Cupei Consiliului Judeţean Sălaj, formaţia zălăuană a mai jucat în compania celor de la SCM Rm. Vâlcea, CSM Slatina şi Minaur Baia Mare.

Programul turneului de la Vâlcea:

Joi, ora 10.00: CS Dacia Mioveni – HC Zalău

11:45: SCM Rm. Vâlcea – Gloria Buzău

17:30: Gloria Buzău – CS Dacia Mioveni

19:15: SCM Rm. Vâlcea – HC Zalău

Vineri, ora 10:00: HC Zalău – Gloria Buzău

11:45:  SCM Rm. Vâlcea – Dacia Mioveni

You may also like

Leave a Comment