Responsive Menu
Add more content here...


Tudor Jacodi, şah mat la Salina Turda

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 59 views
A+A-
Reset

Puştiul zălăuan a reuşit un nou rezultat de excepţie, reuşind să obţină locul 1 în cadrul Festivalului Internaţional de Şah “Salina Turda” în judeţul Cluj. Performanţa aceasta vine la o săptămână distanţă de locul 2 obţinut la Festivalul Internaţional de Şah de la Satu Mare


În ediţia trecută a ziarului nostru, am avut plăcerea de a vă prezenta povestea micilor şahişti Darius Anton şi Tudor Jacodi.

Cei doi au impresionat la Festivalul Internaţional de Şah de la Satu Mare, acolo unde au obţinut locurile 1, respectiv 2 la categoria copii nelegitimaţi.

Deşi un rezultat bun, locul 2 nu l-a mulţumit pe ambiţiosul Tudor Jacodi, care la finele săptămânii trecute s-a aflat la startul Festivalului Internaţional de Şah “Salina Turda”.

Competiţia este una de tradiţie am putea spune, având în vedere că în acest an s-a desfăşurat ediţia cu numărul 6.

Peste 130 de copii s-au înscris la acest concurs, iar Tudor a participat la categoria de vârstă 8 – 10 ani, acolo unde a reuşit să obţină nu mai puţin de 5 victorii din tot atâtea posibile, ceea ce a însemnat, bineînţeles, locul 1.

Este al doilea concurs pe care îl câştigă Tudor Jacodi în judeţul Cluj, după cel adjudecat luna trecută, Festivalul Internaţional de Şah Lions.

You may also like

Leave a Comment