Responsive Menu
Add more content here...


Romario Rus s-a despărţit de Poli Timişoara

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 21 views
A+A-
Reset

Mijlocaşul sălăjean şi-a reziliat contractul cu gruparea alb-violetă, iar începând din aceastaă săptămână se antrenează cu Minaur Baia Mare. Încă nu a ajuns la un acord cu maramureşenii, dar este o destinaţie posibilă pentru Romario


După ce a impresionat la ACS Fotbal Comuna Recea, devenind şi căpitanul echipei, în această iarnă, Romario Rus a făcut pasul spre Politehnica Timişoara, acolo unde a fost dorit de către antrenorul de atunci al timişorenilor, Dan Alexa.

Mijlocaşul a jucat în şapte partide pentru Poli în returul sezonului trecut. În vară, la gruparea timişoreană au avut loc mai multe schimbări, inclusiv pe banca tehnică, iar Romario a fost aproape de o despărţie de gruparea “alb-violetă”.

A fost “întors” din drum de către noul antrenor, Dorin Toma, iar sălăjeanul şi-a dat acceptul să continue la Poli, fiind folosit titular în meciul de debut al timişorenilor în noul sezon din Liga a II-a, contra celor de la “U” Cluj.

Surprinzător, acela avea să fie ultimul meci pentru Romario la Politehnica Timişoara, deoarece la finele săptămânii trecute, cele două părţi au căzut de comun acord pentru rezilierea contractului, într-un moment în care echipele din liga secundă au deja loturile formate…

Totuşi, rămas liber, Romario Rus a fost ofertat de echipe de Liga a II-a şi Liga a III-a, dar încă nu a dat curs niciunei oferte. Până să-şi găsească un nou angajament, Romario se antrenează de câteva zile alături de cei de la Minaur Baia Mare.

De altfel, gruparea băimăreană şi-ar dori să obţină semnătura lui Romario, în vederea noului sezon din Liga a III-a, acolo unde Minaur, se va duela cu SCM Zalău în Seria a X-a.

De precizat este faptul că în această vară, la Minaur au ajuns mai mulţi jucători de la Fotbal Comuna Recea, printre care şi Adrian Micaş.

În carieră, Romario a mai jucat la Unirea Dej, Olimpia Satu Mare, ACS Fotbal Comuna Recea şi Politehnica Timişoara. Mijlocaşul sălăjean are, de asemenea, peste 100 de prezenţe în Liga a II-a, eşalon în care a jucat în mare parte a carierei.

“A fost o perioadă frumoasă, în care am avut multe de învăţat, dar familie este pe primul loc. Ne era destul de greu, mai ales că avem şi copil mic, iar asta a fost un factor important pentru care am ales să plec. Deocamdată nu mă grăbesc şi vreau să iau o decizie bună pentru mine şi familia mea”

Romario Rus

You may also like

Leave a Comment