Responsive Menu
Add more content here...


Tricoul Crinei Pintea, “campion” la licitaţia de tricouri de la Memorialul “Radu Gog”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 32 views
A+A-
Reset

Pentru a treia oară în ultimii patru ani, tricoul unei handbaliste a fost cel mai licitat în cadrul licitaţiei de tricouri de la evenimentul caritabil. La ediţia a XV-a, tricoul Crinei Pintea de la Gyor a fost “câştigătorul”, fiind adjudecat de Patric Goie, pentru suma de 1.300 de lei. Podiumul a fost completat de tricoul lui Alexandru Mitriţă (1.200 de lei) şi Gicu Grozav (860 de lei)


Deja a devenit o tradiţie licitaţia de tricouri din cadrul Memorialului “Radu Gog”. Astfel, la ultimele cinci ediţii a evenimentului caritabil organizat în memoria fostului arbitru divizionar, sportivi consacraţi îşi donează tricourile pentru ca acestea să poată fi achiziţionate de doritori, totul în scop caritabil, deoarece câştigurile încasate de organizatori de pe urma tricourilor urmând să fie donate către familia fostului arbitru.

La ediţiile trecute, unele tricouri au ajuns la sume fabuloase, cum ar fi tricoul Cristinei Neagu care a fost achiziţionat de Vasile Ardelean cu 3.000 de lei în 2016 sau cel de anul trecut al lui Ioan Ovidiu Sabău.

Fostul internaţional şi-a donat un tricou cu semnăturile colegilor din “Generaţia de Aur”, care a fost achiziţionat tot de Vasile Ardelean, pentru incredibila sumă de 3.150 de lei, în 2018.

Şi la ediţia a XV-a a Memorialului “Radu Gog” doritorii au putut achiziţiona tricourile unor sportivi cosacraţi precum al internaţionalilor Alexandru Mitriţă sau Gicu Grozav, sau al port-drapelului României la Jocurile Olimpice de la Beijing, Valeria Motogna sau al Crinei Pintea, handbalistă care s-a transferat recent la Gyor, multiplă câştigătoare a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Sportivii sălăjeni, alături de organizatori

La fel ca şi în anii trecuţi, şi de această dată, sportivii consacraţi din judeţul nostru au fost alături de organizatori. Astfel, fotbalişti precum Bogdan Unguruşan, Gabriel Vaşvari, Liviu Antal şi Vlad Morar şi-au donat tricourile în scop caritabil, însă alături de acest proiect au fost şi fraţii Onyejekwe, Nneka şi Chike, originari din comuna Măerişte.

Dintre sălăjeni, cel mai licitat tricou a fost cel al lui Vlad Morar, care a fost adjudecat de Cosmin Cosminel pentru suma de 720 de lei, urmat de Liviu Antal (510 lei – Dan Cojocaru), Gabriel Vaşvari (450 lei – Ionuţ Petru) şi Bogdan Unguruşan (400 lei – Petru Morea).

Maioul voleibalistei Nneke Onyejekwe de la Volei Alba Blaj a fost adjudecat de Iulian Duma pentru suma de 300 de lei, în timp ce tricoul handbalistului Chike Onyejekwe a fost adjudecat de Mihai Grindean pentru 350 de lei, cel care a câştigat şi licitaţia pentru tricoul Valeriei Motogna, pentru 810 lei.

Crina Pintea vs Alexandru Mitriţă

Pentru al doilea an la rând, tricoul olteanului Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova a fost scos la licitaţie la Memorialul “Radu Gog”. În acest an, tricoul internaţionalului român a provocat o adevărat “bătălie” între doritori.

În cele din urmă, câştigător a ieşit Monel Sabou, care şi-a adjudecat tricoul craioveanului pentru suma de 1.200 de lei. Până în ultima zi în care s-a putut licita, tricoul lui Mitriţă a fost cel mai licitat, însă, situaţia s-a schimbat în ultimul moment, iar Crina Pintea a devenit “regina” licitaţiei de tricouri de la ediţia a XV-a a Memorialului “Radu Gog”.

Astfel, pentru a treia oară în cinci ani, tricoul unei handbaliste devine cel mai licitat tricou. După ce în 2016 şi 2017 a fost cel al Cristinei Neagu, la ediţia din 2019 a venit rândul Crinei Pintea.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 23 ianuarie.

You may also like

Leave a Comment