Responsive Menu
Add more content here...


Leo Moga: “Au fost patru ani grei la AJF Sălaj, deoarece s-au preluat din mers o serie de probleme”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Secretarul de la AJF Sălaj a prezentat în cadrul unei conferinţe de presă opinia despre activitatea de patru ani efectuată în cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal 


La conferinţa de presă organizată ieri  a participat şi secretarul Leontin Moga, cel care este “pionul” principal în această activitate de la AJF Sălaj.  Moga a caracterizat în câteva cuvinte mandatul 2015 – 2019 pe care îl consideră ca fiind unul greu, fiind de părere că după cei patru ani au mai rămas multe lucruri de pus la punct.

“Au fost patru ani grei la AJF Sălaj, în sensul că  s-au preluat din mers o serie de probleme, care s-au perindat de-a lungul multor ani. Aici mă refer la infrastructură, fiindcă au fost unele terenuri care nici acum nu sunt clarificate  cu regimul juridic, iar în acest sens nu s-au putut face investiţii la bazele respective. Deci criticile împotriva noastră au fost întemeiate de anumite persoane, dar nu în totalitate. Suntem conştineţi că sunt multe lucruri de îmbunătăţit, dar căutăm să le rezolvăm în limita legală a regulamentelor şi doar cu membrii AJF. Ţin să le mulţumesc membrilor afiliaţi, fiindcă am avut o colaborare foarte bună. Unele animozităţi s-au născut ori din cauza faptul că de o parte sau alta nu s-a cunoscut anumite probleme ori regulamente specifice”, a precizat Leontin Moga, care a ţinut să le mulţumească membrilor afiliaţi pentru încrederea acordată actualei conduceri în urmă cu patru ani.

“Ţin să mulţumesc preşedintelui, colectivului care ne-a propulsat acum 4 ani. Dacă membrii AJF vor dori o schimbare, cu acordul lor se va face, dar dacă vor dori o continuitate a proiectelor în folosul lor, noi le stăm la dispoziţie”, a declarat Moga.

La Adunarea Generală de Alegeri vor avea drept de vot 49 de membrii afiliaţi. Pentru ca Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri să fie statutară, prezenţa delegaţilor trebuie să fie două treimi din totalul membrilor afiliaţi, adică cel puţin 32 de delegaţi.

You may also like

Leave a Comment