Responsive Menu
Add more content here...


TRAGEDIE. Un motociclist din Sălaj a decedat într-un cumplit accident rutier. VIDEO şi FOTO

by Mihai POP
0 comment 8 views
A+A-
Reset

Accident înfiorător duminică după-amiază pe drumul naţional ce face legătura dintre oraşele Baia Mare şi Dej. Un motociclist în vârstă de 70 de ani din oraşul Jibou s-a izbit într-o curbă de o maşină şi a căzut la pământ, iar o altă maşină a trecut pur şi simplu peste victimă!?!


Duminică după-amiază, în jurul orei 14.30, pe Drumul Naţional 1C, care face legătura dintre Baia Mare şi Dej a avut loc un accident rutier grav, soldat cu decesul unei persoane.

Conform poliţiştilor clujeni, un motociclist în vârstă de 70 de ani din oraşul Jibou circula dinspre Dej spre Baia Mare.

Între localităţile Câţcău si Coplean (jud. Cluj), la o curbă deosebit de periculoasă, pe fondul neadaptării vitezei, acesta a pătruns pe contrasens şi a acroşat un autoturism Volkswagen înregistrat în Maramureş ce rula regulamentar din sens opus.

În acel moment, sălăjeanul s-a dezechilibrat şi a pierdut controlul vehiculului motorizat cu două roți şi a intrat sub alt autoturism, un Peugeot ce rula regulamentar pe acelaşi sens.

În urma impactului, motociclistul din Jibou a fost strivit de roţi şi a rămas sub autoturismul înmatriculat în judeţul Maramureş.

La faţa locului au ajuns echipaje de intervenţie de la ambulanţă, poliţie şi pompieri.

Corpul victimei a rămas prins sub autoturism şi a fost nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare pentru ca medicii de la Ambulanţa Dej să ofere îngrijiri.

Din păcate pentru bărbatul în vârstă de 70 de ani nu s-a mai putut face, deoarece acesta decedase.

Deşi avea o vârstă, jibouanul avea o mare pasiune spre motoarele pe două roţi şi, totodată, o mare experienţă faţă de motoarele turate.

Sursa video şi foto: dejeanul.ro


Vezi şi alte articole pe acelaşi subiect:

Motociclist din Baia Mare rănit într-un accident petrecut în Răstoci


 

 

 

You may also like

Leave a Comment