Responsive Menu
Add more content here...


Veste bună pentru seniorii sălăjeni! Pensiile pentru luna mai au început să fie plătite

Compania Națională Poșta Română a anunțat că a demarat distribuirea pensiilor pentru luna mai încă din ziua de sâmbătă, cu o săptămână înainte de sărbătorile de Paște

by Mihai POP
0 comment 372 views
A+A-
Reset

Vești bune pentru cei aproape cinci milioane de pensionari. Poșta Română a început sâmbătă distribuirea pensiilor pentru luna mai, înaintea sărbătorilor de Paște, după ce Guvernul a dispus, printr-o hotărâre, ca bani să ajungă la oameni înainte de 5 mai.

”Printr-un efort conjugat al Ministerului Muncii și Solidarității Sociale, Ministerului Finanțelor, Casei Naționale de Pensii, cât și al partenerilor noștri din domeniul bancar, pensiile aferente lunii mai vor fi distribuite în avans de către poștași, începând de astăzi. Ne dorim să le putem aduce această mulțumire clienților noștri, pensionari, de a avea pensiile cât mai devreme, ca să se poată bucura, așa cum este normal, de sărbătorile de Paște în liniște, alături de familie și cei dragi”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale ”Poșta Română”.

Pentru plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024, prin mandat poştal, este virată către Compania Naţională ,,Poşta Română” suma de 1.961.165 mii lei din bugetul asigurărilor sociale de stat, respectiv 339.359 mii lei din bugetul de stat, iar către băncile comerciale, suma de 6.346.977 mii lei din bugetul asigurărilor sociale de stat, respectiv 683.898 mii lei din bugetul de stat.

Casa Județeană de Pensii Sălaj anunță că astăzi, 𝟐𝟗 𝐀𝐏𝐑𝐈𝐋𝐈𝐄 𝟐𝟎𝟐𝟒 s-au efectuat transferurile pentru pensiile plătite prin cont bancar.

Drepturile bănești aferente lunii 𝐌𝐀𝐈 au fost procesate prin intermediul Trezorerie Sălaj.

Astfel că MÂINE ,𝟑𝟎 𝐀𝐏𝐑𝐈𝐋𝐈𝐄 𝟐𝟎𝟐𝟒 în cursul după-amiezei, conturile vor fi alimentate de către bănci.

You may also like

Leave a Comment