Responsive Menu
Add more content here...


Tor Odvar Moen: “HC Zalău a avut performanţe importante”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 601 views
A+A-
Reset

Antrenorul celor de la HK Larvik nu subestimează echipa sălăjeană, considerând că formaţia de la poalele Meseşului poate fi un adversar periculos, având în vedere rezultatele înregistrate până acum în Cupa EHF


Mai este foarte puţin timp până când HC Zalău va debuta în grupele Cupei EHF. În primul meci din cadrul grupelor, formaţia de la poalele Meseşului se va deplasa în Norvegia pentru duelul cu HK Larvik ce va avea loc duminică de la ora 18.00.

Înainte de a ajunge în grupe, HC Zalău a trecut în dublă manşă atât de Ankara, cât şi de Hypo Viena, acestea par a fi şi singurele informaţii pe care le are antrenorul celor de la Larvik înaintea acestui joc. Prin urmare, Tor Odvar Moen nu va subestima deloc echipa zălăuană şi consideră că va fi un meci dificil.

“Avem o echipă nouă şi tânără, dar care a jucat destul de bine în Liga Campionilor, însă cred că Cupa EHF este locul potrivit pentru noi în acest moment. Vom încerca să ne calificăm în sferturile acestei competiţii, dar vom întâlni echipe cu care nu am mai jucat. Hoors pare să arate destul de bine, dar avem nevoie de mai multe informaţii despre Banik Most şi HC Zalău. Atât echipa din Cehia, cât şi HC Zalău au avut performanţe importante în fazele de calificare. Vom disputa şase meciuri în grupă, ceea ce ne va ajuta pentru a acumula experienţă europeană. Nu ştiu cine este favorită la câştigarea Cupei EHF, fiindcă va fi o luptă strânsă”, a spus Tor Odvar Moen.

You may also like

Leave a Comment