Responsive Menu
Add more content here...


Gheorghe Tadici, nemulţumit de golghetera echipei

by Ionuţ COSTINAŞ
1 comment 16 views
A+A-
Reset

“Roxana Szollosi s-a menajat foarte mult în acest an. Fără niciun fel de răutate, Berbece o cam scoate la toate capitolele din inter dreapta”, a spus managerul clubului HC Zalău


La finalul acestui sezon, HC Zalău se va despărţi de una dintre cele mai vechi componente ale echipei  – Roxana Szollosi – care joacă la formaţia sălăjeană încă din anul 2009.

Handbalista este şi golghetera echipei zălăuane în acest sezon, cu 95 de goluri marcate în 20 de meciuri.

Cu toate acestea, antrenorul Gheorghe Tadici nu a fost prea mulţumit de evoluţia ei din acest an şi a precizat că handbalista a început să se menajeze şi că din ianuarie încoace nu mai e cea care înfrica în ultimii trei ani toţi portarii din Liga Naţională.

Mai mult, managerul clubului sălăjean precizează că Szollosi nu marchează decât de la 7m, iar acele aruncări sunt provocate de colege nu de ea!?

Tehnicianul este mai încântat că din spate vine o altă jucătoare tânără, este vorba de Bianca Berbece, care în perioada următoare urmează să primească şi mai multe şanse din partea antrenorului.

“Bianca Berbece progresează şi vine tare din spate. Fără niciun fel de răutate, Bianca Berbece o cam scoate la toate capitolele din inter dreapta pe Roxana Szollosi. A început să se apere mult mai bine decât Szollosi iar în atcul poziţional este mult mai incisivă, mai ambiţioasă şi merge la sacrificiu. Pe când Roxana Szollosi a fost în acest an o jucătoare care s-a menajat foarte mult şi a trăit pe golurile înscrise de la 7 m provocate de alte jucătoare. Ea a provocat doar vreo 3 – 4 aruncări de la 7 m. Eu nu spun că nu este o pierdere plecarea ei de la HC Zalău, fiindcă până anul trecut şi-a făcut treaba, dar din ianuarie nu a mai fost jucătoare care a fost în ultimii trei ani”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Roxana Szollosi îşi va încheia contractul cu HC Zalău în această vară şi ar putea ajunge la Minaur Baia Mare.

Mai multe pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 17 aprilie.

 

You may also like

1 comment

Dan 18 April 2019 - 22:52

Asa este! interesata doar sa marcheze pe munca colegelor din 7 m! SMECHERA DE OCAZIUNE !

Reply

Leave a Comment