Responsive Menu
Add more content here...


Tadici, în conflict cu FRH. Antrenorul de la HC Zalău, chemat la Comisia de Disciplină!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 37 views
A+A-
Reset

După ce a spus lucrurilor pe nume în ce privește organizarea campionatului sub formă de turnee și a exemplificat greutățile pe care le au cluburile, antrenorul de la HC Zalău a fost chemat să de-a explicații Comisiei de Disciplină

Doar în România, campionatul de handbal se desfășoară sub formă de turnee, modalitate pe care nu au prea agreeat-o cluburile. Nici Gheorghe Tadici nu a fost de acord cu acest sistem de la bun început, dar la finalul jocului de săptămâna trecută, cu Gloria Buzău, tehnicianul a răbufnit.

Cheltuim bani, dar îmi pare rău că aceşti bani nu îi cheltuim în favoarea performanţei handbalului românesc. Să venim şi să stăm 16 echipe pe aceleaşi bănci, să ne dezbrăcăm în tribune, să nu ai voie să intri în vestiar să te speli după meci, sunt nişte lucruri anormale. Nu mă intereseză cine a decis aşa ceva, dar sunt nişte oameni handicapaţi care nu vin aici să vadă ce fac, ce se întâmplă şi cum îşi bat joc de aceste fete. Fetele se dezbracă prin tribune şi nu au dreptul la intimitate.Turneul de la Bucureşti s-a transformat în trei meciuri, care înseamnă de trei ori transportul, cazarea, masa şi testele PCR. Sunt teste care de la o săptămână la alta nu se iau în considerare. Acesta este câştigul handbalului, sunt cheltuieli mari pentru antihandbal. Doar în România se joacă aşa. Oamenii care gândesc astfel de treburi sunt nişte oameni care au probleme mari cu judecata, a spus Tadici.

Pentru că a spus lucrurilor pe nume în ce privește organizarea campionatului sub formă de turnee și a exemplificat greutățile pe care le au cluburile, antrenorul de la HC Zalău a fost chemat să de-a explicații Comisiei de Disciplină, pentru ședința din 2 martie.

Între timp a avut loc un nou meci din Liga Națională, tot turneu de o etapă ce s-a desfășurat la București. De data aceasta, Tadici și-a schimbat discursul radical, lăsând să se înțeleagă că a declarat ce le convine celor de la FRH.

În primul rând, aș vrea să felicit organizatorii pentru această sală, această suprafață foarte curată pe care am întâlnit-o aici. În al doilea rând, vreau să-mi exprim mulțumirea deosebită pentru că jucăm pe teren neutru, la București suntem practic a patra oară. În al treilea rând, îi felicit pe cei care, în condițiile de pandemie, au avut ideea și au hotărât să protejeze jucătoarele. Se dezbracă în tribună, este un lucru foarte bun. Și, desigur, cred că tot ce s-a întâmplat și tot ce se întâmplă este rodul unei gândiri, a unor oameni cu multă judecată, protejează jucătoarele în mod excepțional. Trebuie să avem grijă de problema asta, de sănătatea jucătoarelor. Toate măsurile care s-au luat în condiții de pandemie sunt foarte bune, a spus Tadici după jocul câștigat cu Activ Ploiești.

You may also like

Leave a Comment